IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи взривиха чисто ново Porsche 911

Собственикът паркирал неправилно, а униформените се усъмнили, че е терорист

Полицаи взривиха чисто ново Porsche 911

Ново Porsche 911 Carrera S бе почти унищожено от френски сапьори, след като неговият собственик реши да се направи на интересен и не се подчини на разпореждане на полицията, съобщава Le Parisien.

Французин остана без суперколата си от глупост

Инцидентът се е случил през уикенда в един от кварталите на Париж. Според информацията, 25-годишен местен жител на име Оливие пристигнал в нощен клуб на булевард „Сен Жермен”, като паркирал скъпата кола на стоянка за таксита. След като напуснал заведението, мъжът оставил колата и се прибрал.

В ранните часове на деня автомобилът привлякъл внимането на полицейски патрул. Органите на реда бързо се свързали с лизинговата компания, чиято собственост е машината и установили кой я ползва в момента. От полицията разговаряли и със самия Оливие по телефона, който ги уверил, че колата е негова и ще дойде да я прибере.

Полицаите чакали до обяд, но мъжът така и не се появил, което засилило подозренията, че има нещо нередно. В крайна сметка пристигналите на мястото сапьори взривили багажника и сериозно увредили автомобила. Малко по-късно Оливие пристигнал, но вече било късно.

Французинът е признал вината си частично. Той се е съгласил, че е паркирал неправилно и дори бил готов да плати глоба за това. Мъжът обаче смята да съди полицията, но не е ясно дали доводите му ще бъдат приети, тъй като не е спазил разпореждането на органите на реда.

Снимка: Le Parirsien


 

Тагове: porsche 911 carrera s
0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    В БГ помним случаи в София..горд собственик на Ламборджини не иска да си плати скобата пред Народия театър и взима ключовете от колата на Паркинги и гаражи............! Преди години всеки от СФ знае че пред Червило се спираше..особено ако колата ти е над 100 000 лв., е там паркирано Порше 911, излизат 2 пияни *** и налитата на полицайте, които искат да им вдигнат колата....................
  • #7
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    В БеГе със сегурност куките щяха да му се падмазват...там обаче са луднали от терористични заплахи...браво на франсетата.
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    vlady, как се смях......не е истина, корема ме заболя !!!Поздрави !!!!
  • #5
    10 rate up comment 2 rate down comment
    vlady ( преди 7 години )
    Собственикът да сезира архиерея на епархия Франция на Арменска Апостолическа Църква епископ Вахан Ованесян за щетите.
  • #4
    10 rate up comment 2 rate down comment
    В ( преди 7 години )
    Хич даже не е прав. Има си процедури. Ти ли ще караш "репатрака" с бомбата отгоре?
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    До анонимния под мен ( преди 7 години )
    1-во в пазарска чанта се събира сигурно няколко килограма Ц4.2-ро точно Поршето защото не се предполага че може да е кола бомба е супер добро прикритие и едва ли цената на експлозива вътре в него е по-малка от цената на Поршето3-то за останалите неща си прав ;)
  • #2
    11 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аз нямам представа как би риагирала родната полиция, но със сигурност френската полиция не е много умна. Явно тестовете за полицаи по цял свят са със силно занижени критерии. Първо някой ако слага бомба няма да е в Порше, първо, че е скъпа кола, второ багажника и побира багаж колкото пазарска чанта. Освен това си има кучета надушващи взрив, освен това си има репатраци, като е неправилно спрян идва паяка и вдига. В случая са отишли да трепят *** с базука.
  • #1
    45 rate up comment 1 rate down comment
    511 ( преди 7 години )
    родната полиция няма да докосне черен джип, дори ако ги блъсне, щото ще останат без работа в мутренската ни държавица