IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китаец счупи рекорда на "Нюрбургринг"... на две гуми (ВИДЕО)

Каскадьорът Хан Юе мина цялата дължина на пистата под наклон от почти 45 градуса

Китаец счупи рекорда на

Машини като Porsche 918 и Lamborghini Aventador се справят със Северната дъга на пистата "Нюрбургринг" за по-малко от 7 минути. Така че постижението на каскадьора Хан Юе от 45 минути не би трябвало да ни прави каквото и да било впечатление. Ако не беше дребната подробност, че китаецът измина цялата писта... на две колела.




Изпълнението на китаеца бе саботирано от задната гума на неговото MINI Countryman, която вибрираше при повече газ и го принуди да направи обиколката със скромната средна скорост от 28 км/ч. Дори и така обаче постижението на Хан е рекорд на пистата на две колела. Защото, колкото и странно да ви звучи, това съвсем не е първият подобен опит.
 

Тагове: mini countryman
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Бай дизел ( преди 7 години )
    Водата е топла, защото се загрява в бойлера. Това каза... т.е. нищо!БМВ си е БМВ.Интересно защо точно тази кола е избрал за рекорда? Защото е по-лека? Защото е с късо междуосово? Защото нещо друго? Все има някаква логика, нали така?А "защото е БМВ" - този лаф при момиченцата от квартала, които ти се радват.
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мини са балансирани защото са БМВ.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Дизел ( преди 7 години )
    Май Мини куфар са доста балансирани!Интересно защо е избрал точно този автомобил за своят рекорд?!