IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хамилтън дебютира в Call of Duty

ФИА нареди на Mercedes пилотът да участва на утрешната пресконференция

Хамилтън дебютира в Call of Duty

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън ще участва новата електронна игра Call of Duty: Infinite Warfare. Новината потвърди самият той и дори публикува в социалните мрежи кадър на героя си. 

 Хамилтън дебютира в Call of Duty, още е на мушката на медиите

Преди Хамилтън в по-ранни издания на Call of Duty участваха холивудските звезди Кевин Спейси и Сара Мишел Гелар, а Люис вече записа участие в анимацията „Колите 2” и „Зуулендър 2”. Хамилтън участва в шест сцени от новата игра, която излиза на пазара през ноември и според източници на няколко геймърски издания, британецът има и няколко, но сравнително къси реплики. 

 

Самият пилот на Mercedes обяви, че е фен на Call of Duty от години и допълни, че за него е чест да е част от тази игра. 

 

Със сигурност утре ще научим повече за ролята на Люис в новата военна електронна игра, тъй като ФИА нареди на Mercedes да осигури участието на шампиона в първата пресконференция преди Гран при на САЩ този уикенд. Изявата на Хамилтън пред медиите идва две седмици след скандала, който той сътвори в Япония, когато напусна среща на Mercedes с медиите като обясни на репортерите, че „не е дошъл, за да отговаря на въпросите им”. 

 

Тази реакция на шампиона беше провокирана от критиките, с които беше затрупан след несериозното му поведение по време на официалната пресконференция на ФИА на „Сузука”, когато той се оплака, че въпросите са му скучни, отговаряше проформа и правеше смешни снимки на своите колеги с приложението Snapchat. 

 

След критиките в медиите Хамилтън обясни, че те са се отнесли „неуважително” към него и напусна срещата с тях на следващия ден. Шефовете на тима реагираха бавно и след състезанието заявиха, че негативните заглавия не помагат на Люис и тима, а неизпълнителният директор на тима Ники Лауда пое ангажимент да говори с Хамилтън, за да го убеди да се помири с медиите.

Тагове: mercedes f1 call of duty
0 от 500