IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ще излежда новият Volkswagen Touareg

Всъдеходът ще бъде силно повлиян от концепта T-Prime GTE

Така ще излежда новият Volkswagen Touareg

От Volkswagen подготвят премиерата на новото поколение на всъдехода Touareg, чиято настояща версия се произвежда без сериозни изменения повече от 6 години.
Така ще излежда новият Volkswagen Touareg
Изданието Auto.cz публикува патентни снимки на новата генерация на модела, като от тях става ясно, че на външен вид автомобилът ще наподобява много прототипа VW T-Prime GTE, който бе представен през април на салона в Пекин. Същото се отнася и за по-голямата част от интериора, в който ще се появи нова мултимедийна система с възможност за разпознаване на жестове.

В основата на третата генерация на Touareg е вече добре познатата платформа MLB Evo, върху която са изградени новите Audi Q7 и Bentley Bentayga. Флагманът на Volkswagen обаче ще бъде по-лек от своя предшественик, въпреки че дължината му ще надвишава 5 метра, а в салона ще могат да се поберат до 7 души.
Така ще излежда новият Volkswagen Touareg
Гамата от задвижвания ще включва турбодизелови и бензинови двигатели, развиващи мощност от  200 до 340 к.с. Ще има и хибридна версия, която ще може да се зарежда от електропреносната мрежа. В нейната основа ще бъде бензиновият 2,0 TFSI мотор с 252 к.с. Очаква се цените на новия модел в Германия да започват от 53 000 евро.

Снимки: Auto.cz
 

0 от 500