IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alpine форсира завръщането си

Първият ни модел ще е най-важен, категорични са французите

Alpine форсира завръщането си

Възродената френска марка Alpne ще започне да произвежда автомобили по-рано от предвиденото. Новият спортен модел със средно разположение на мотора ще се появи още през тази година, твърди Automotive News, като се позовава на шефа на фирмата Михаел ван дер Санде.
Alpine форсира завръщането си
Автомобилът вече дебютира като концептуален модел през февруари тази година, като се предвиждаше неговата серийна версия да излезе в началото на 2017 г. Французите обаче смятат да я представят пред медиите, както и пред евентуалните си клиенти, още преди Нова година.

Първият модел на възродения бранд ще бъде най-важен, тъй като от неговото представяне ще зависи дали ще има и следващи автомобили с марката Alpne. За целта той трябва да привлече достатъчен брой купувачи и така да убеди ръководството на Renault, че инвестицията в легендарната марка си заслужава.

Шефът на Alpine разкри, че премиерата на първия модел няма да се състои на някое от големите автомобилни изложения, а на специално събитие. Ван дер Санде обаче отказа да съобщи подробности за спортния автомобил, чийто прототип бе оборудван с 1,8-литров турбомотор на Renault с 250 к.с.
Alpine форсира завръщането си
По-късно тази година обаче един от шефовете на Renault – вицепрезидентът Бруно Анселин, намекна, че не е изключено серийната версия на колата да получи двигател от Mercedes-AMG, който ще е по-мощен. Това ще позволи на модела на Alpine да се конкурира не само с Lotus Elise и Alfa Romeo 4C, но и с по-скъпото Porsche 718.

Снимки: Alpine
 

Тагове: renault alpine
0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 4 rate down comment
    До м-ъкащия ( преди 7 години )
    като нямаш думи вземи измучи - и кравите ще те разберат! нали рено караш...)))))))))))
  • #13
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Ммм ( преди 7 години )
    Тъй-тъй... обърни внимание на цените на моделите А110 и ще видиш дали са падащи или вдигащи.Образовай се преди да пишеш. Хехе, минджа ти е мозъка и формата на очите.Просто нямам думи за теб.
  • #12
    7 rate up comment 4 rate down comment
    v1per ( преди 7 години )
    Красива е, дано има успех, за да падне цената и на конглокентите и :)
  • #11
    3 rate up comment 16 rate down comment
    е46 ( преди 7 години )
    Задните фарове са от ауди
  • #10
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Хехе ( преди 7 години )
    тва е първото ренде което може и да няма минджа отпред, ама за сметка на това има яка отзад! ))))
  • #9
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Тъй-тъй ... ( преди 7 години )
    Тва ренде е по-по-най рядката кола в света! Произвежда се веднъж на 40-50години, по пазарни причини, както каза Дошо.И поради това цената и е постоянно падаща, за разлика от истинските коли-реликви.Дано Мерц им подари някой ДВГ, та поне да се продава на старо на по-прилична обезценка.
  • #8
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Страхотна визия! Даже ми се струва по-хубава и от Порше!
  • #7
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Първият ни модел ще е най-важен, категорични са французите - така е, щото следващия ще е след 30-40години!По пазарни причини.
  • #6
    6 rate up comment 11 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Jalko 4e cenata i ia pra6ta pri premium kralete kato Cayman i M2.A tam niama 6ans
  • #5
    13 rate up comment 3 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    РАзбирам, че се опитват да запазят някаква разпознаваемост и приемственост с първообраза, но тези допълнителни фарове са по-скоро грозни. Едно време седяха яко на Алпин-а, ама сега са просто неадекватни. Иначе колицата е легенда и може би ще има успех, ако не е прекалено скъпа.