IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen представи ново всъдеходно комби

Продажбите на Bora C-Trek стартират на 3 ноември

Volkswagen представи ново всъдеходно комби

Ново всъдеходно комби, създадено на базата на последната генерация на Volkswagen Bora, бе представено в Китай. Автомобилът носи името Bora C-Trek и е оборудван с пластмасова защита на каросерията, увеличен клирънс и рейлинги на покрива. От седана новата версия се отличава и по решетката на радиатора.
Volkswagen предстани ново всъдеходно комби
Дължината на Volkswagen Bora C-Trek е 4559 мм, широчината – 1793 мм, височината – 1487 мм, а разстоянието между двете оси е 2614 мм. Минималният обем на багажника е 589 литра, а при свалени задни седалки той се увеличава зо 1507 мм.

На китайския пазар всъдеходното комби ще бъде предлагано с 1,6-литров атмосферен мотор със 110 к.с., както и с турбодвигател с обем 1,4 литра, развиващ 131 к.с. Същите агрегати са поставени и на седана Volkswagen Bora. Трансмисиите са 5-степенна механична, 6-степенна автоматична и роботизирана DSG с два съединителя. Задвижването на автомобила е към предните колела.

В списъка с оборудване на C-Trek са включени мултимедийна система, камера за заден ход, система за безключов достъп в салона, подгряване на предните седалки, круиз-контрол, климатик и панорамен люк.

Продажбите на Volkswagen Bora C-Trek стартират на 3 ноември, като цените все още не са съобщени. Най-вероятно комбито, подобно на седана, няма да се предлага на други пазари освен китайския.

Снимки: Auto163.com

Тагове: volkswagen bora
0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Субарист ( преди 7 години )
    Досега не съм виждал всъдеход само с предно предаване.Явно пластмасовата защита на каросерията се включва при нужда.Вероятно ще се предлагат с въже,лопата,ботуши и др. допълнително оборудване.Вероятно в Китай не вали сняг,черни пътища едва ли има,няма да усетят,че са ги прекарали.
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Гоуф на стероиди е това и 5 скорости на ръчка. Тези не са в ред. Дори и в Китай няма да го купуват.
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    *** грозната кола
  • #5
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Има такава сервизна, но тя е за възможност за несработване на ръчната. И при забравяне на автомобила на drive и си тръгнеш докато ти работи автомобила, което е доста глупаво от страна на шофьора.Ще им сложат клипси на кабела за ръчната, за да се елиминира тази възможност. Аз не съм чул от vw да правят сервозна ако не им рабпто ръчната? Пък дъм виждал не 1 и 2 автомобила на ваг с повредена ръчна. Ама си я оправяш за твоя сметка и продължаваш кво толкова истерясвате?
  • #4
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Фолк без фолксваген ( преди 7 години )
    Boring.
  • #3
    16 rate up comment 13 rate down comment
    ето ти на български ( преди 7 години )
    1.Тойота Приус има сервизна акция за ВСИЧКИ продадени след 2007г.модели,включително някои модели на Лексус,т.е. над 420 000 авт. заради проблем със спирачките.2Хонда има сервизна акция на над 350 000 авт.,те пък с проблем в ръчната спирачка.Разбира се, този сайт услужливо ще пропусне подобна информация.
  • #2
    19 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ми то то редакторчето и дошо -трола са едно и също лице !какво очакваш ?
  • #1
    17 rate up comment 12 rate down comment
    жалко редакторче ( преди 7 години )
    вече 4-ти ден криеш сервизната акция на ВСИЧКи Тойота Приус,и то заради проблеми със спирачките!