IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

The Grand Tour - новият Top Gear

Кларксън, Мей и Хамънд определено не са се променили (Видео)

The Grand Tour - новият Top Gear

Няма незаменими хора, поне така твърдят големите корпорации. Именно хората обаче са онези, които придават душа на продукта и го правят различен и уникален. Отличен пример затова е предаването Top Gear, което без Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд продължава да се лута, търсейки път към сърцата на зрителите. Добрата новина за феновете на британското трио е, че водещите се завръщат на екран в позната светлина. Но под различно име и с нов продуцент.
The Grand Tour - новият Top Gear
Снимка: Amazon

Новото предаване на триото се нарича The Grand Tour и ще се излъчва по платения канал Amazon Prime. Като оставим тази подробност настрана, всичко останало ще си е същото, става ясно от първия официален трейлър.

Видеото с дължина 94 секунди представя тримата британци в познатата светлина. Джеръми Кларксън продължава да е надменен, но забавен и неподражаемо оригинален, Джеймс Мей е отново олицетворение на "Капитан Бавен", а Ричард Хамънд - запален автомобилен ентусиаст.

Липсва само тайнственият Стиг, но пък шоуто обещава да бъде дори по-грандиозно. Първият епизод е сниман на 4 континента, а само за откриваща сцена са похарчени 3,2 млн. долара. Основна част от епизода ще бъдат върховите суперколи McLaren P1, Ferrari LaFerrari и Porsche 918 Spyder. В трейлъра се виждат още Alfa Romeo 4C Spider, Mazda MX-5 Miata, Zenos E10, тунинговани Ford Mustang и Aston Martin Vulcan и др.

Феновете на оригиналния Top Gear ще могат да се насладят на познатото шоу на 18 ноември 2016 година, когато ще се състои премиерата на The Grand Tour. Така де, зрителят не се интересува кой канал гледа и как се казва предаването. Важно е съдържанието, как е поднесено то и от кой. Нали така?

 

Тагове: the grand tour
0 от 500