IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-луксозният Chevrolet Lacetti е в Узбекистан

Седанът предлага салон с компоненти от BMW и Mercedes-Benz

Най-луксозният Chevrolet Lacetti е в Узбекистан

Моделът Lacetti се продаваше в Европа с емблемата на Chevrolet, но реално няма нищо общо с машините на марката, които се подвизават в САЩ. Това е най-обикновен корейски автомобил, продаван на различните пазари под марките Daewoo, Holden, Ravon и дори Suzuki.
Най-луксозният Chevrolet Lacetti е в Узбекистан
И докато екстериорът на садана Lacetti е изваян от италианското ателие Pininfarina, интериорът е типичен за бюджетен седан - пластмасов и доста семпъл. Това кара по-запалените автомобилни фенове да подобряват именно салона автомобила, като един от най-впечатляващите примери идва от Узбекистан.

Lacetti се произвеждаше на много места по света, включително в Узбекистан, където седанът е една от най-често срещаните коли по пътищата.

Както се вижда от снимките, въпросният Chevrolet Lacetti демонстрира изцяло променен салон. Той е създаден с оригинални компоненти от върховите модели на BMW и Mercedes-Benz, твърди изданието drive2. Освен това е заложено на тапицирани колонки и таван, поръчкова аудиосистема и кожен салон в два цвята.

Е, перата на волана вероятно са само за красота, но пък резултатът е настина впечатляващ.

Тагове: chevrolet lacetti
0 от 500