IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Genesis показа спортна версия на G80

Седанът е получил V6 мотор с 370 к.с.

Genesis показа спортна версия на G80

Принадлежащата на Hyundai марка Genesis разпространи първа официална снимка на серийната версия на седана G80 Sport и разкри нова информация за автомобила.
Genesis показа спортна версия на G80
Световната премиера на предсерийния вариант на машината се състоя по време на автомобилното изложение в Пусан (Южна Корея) през юни тази година. От стандартния G80 неговата спортна модификация се отличава по решетката на радиатора, броните, затъмнените светлини и 19-цоловите джанти.

В салона на седана са поставени спортни седалки и волан, а предният панел е направен от карбон. Креслата са обвити с двуцветна кожа, която е перфорирана. Педалите са от алуминий.
Genesis показа спортна версия на G80
На вътрешния пазар G80 Sport излиза с бензинов туин-турбо V6 двигател с обем 3,3 литра, развиващ мощност от 370 к.с. Той работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Седанът е получили система за задвижване на четирите колела HTRAC и адаптивно окачване, а в оборудването му влизат още панорамен люк и комплекс от системи за безопасност Smart Sense.

Снимки: Hyundai
 

Тагове: hyndai genesis g80
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Хахах ( преди 7 години )
    Топ модела с 370 коня? Ще конглокира немските ама друг път.Ако беше малко по евтина щеше да я вземат таксиджиите
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Онзи ден бях спрял на светофар до Genesis на 2-4г. Джантите почти нямаха никакъв лак. Моите маргелски са в пъти по добре, без нищо правено по тях, а са на 7гЕвала за такова качество!!!Иначе е пълно с Елантри таксита
  • #4
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много хора си живеят в миналото още когато Хюндай бяха евтина марка. В момента да виждате нови таксита Хюндай? Няма защото са прекалено скъпи. Сега сенапълни с Кадита.
  • #3
    7 rate up comment 4 rate down comment
    4иб Майс7ера ( преди 7 години )
    Изглежда много добре и всичко на хартия звучи розово. Дано и на живо е така. Иначе може би ще се продава доста добре за такси в чужденеция. След 5 години масово за без пари по нашите улици.
  • #2
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Владо ( преди 7 години )
    Въпрос на вкус.На мен ми харесва повече от МБ, Ауди и Инфинити.Само Лексус и донякъде БМВ ми харесват повече.
  • #1
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Направили са грозен фейслифт на Мерцедес-Бенц.