IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ще изглежда бъдещото BMW i5

Снимките са от патентното ведомство в Япония

Така ще изглежда бъдещото BMW i5

Заявка за регистрация на външния вид на неизвестен досега модел бе подадена от BMW в патентното ведомство на Япония. Според изданието Carscoop така ще изгледа бъдещото i5 – напълно нов модел от бранда i на баварците, който ще заеме мястото между BMW i3 и i8.
Така ще изглежда бъдещото BMW i5
Публикуваните изображения дават възможност да се видят редица детайли, които ще бъдат в основата на автомобила. Например, предната част на новото BMW i5 прилича значително на тази на купето i8 благодарение на характерната решетка на радиатора и на разтегнатите ромбовидни фарове. В същото време задницата е подобна на тази на i3 заради горната част на багажника и светлините.
Така ще изглежда бъдещото BMW i5
Засега технически детайли за модела липсват. По-рано тази година се появи информация, че BMW i5 ще излезе в две версии  електрическа и хибридна, като в компанията ще заложат предимно на първата. Тя ще получи мотор с мощност 225 к.с., който ще може да изминава до 400 км с едно зареждане. По-късно агрегатът ще получи допълнителни 50 к.с.
Така ще изглежда бъдещото BMW i5
Що се касае до хибрида, то при него вероятно ще се заложи на комбинация от 2,0-литров бензинов турбо-двигател с мощност от 200 к.с. и 2 електромотора. Твърдеше се обаче, че i5 ще бъде седан или кросовър, но сега ясно се вижда, че баварците подготвят лифтбек.

Снимки: Carscoop
 

Тагове: bmw i5
0 от 500