IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vilner се захвана с колата от „Великобритания търси талант“

Българите използват техника, която се прилага за пръв път в света

Vilner се захвана с колата от „Великобритания търси талант“

Най-новият и екстензивен проект на Vilner e почти готов, но все още се пази в тайна. Налична е една-единствена снимка, като става ясно също, че автомобилът идва от телевизионно шоу „Великобритания търси талант“.
Vilner се захвана с колата от „Великобритания търси талант“
Въпросната машина ще бъде много специална, тъй като българските специалисти ще въведат техника на обработка, която се прилага за пръв път в автомобилен интериор. Става дума за филирана алкантара при въздуховодите, като останалите стилистични решения в салона също са радикални, споделят от студиото.

Това ще бъде вторият проект на студиото, който ще носи ексклузивния метален печат с надписа „Vilner’s 20th Anniversary“. Първият е базиран на Shelby Mustang Super Snake с 850 к.с. под капака.

Но как автомобилът от „Великобритания търси талант“ е стигнал до софийското студио? Ето предисторията:

Първоначално колата е закупена от продуцентите на култовото телевизионно шоу "Britain's Got Talent" („Великобритания търси талант“). След покупката й организаторите я изпращат при базирания в Брадфорд тунер Barugazi, който я преработва и връща обратно в ITV, за да бъде подарена на участник в шоуто.

Оттам автомобилът попада в ръцете на следващия й собственик, който обаче иска нещо наистина специално. След известно събиране на мнения и търсене на решение, човекът попада на материал за британското Maserati GranCabrio Sport, което Vilner сътвори преди няколко месеца. Търсенето приключва на момента и две седмици по-късно, колата е вече в софийското ателие на Vilner.

Какво се случва в последствие, ще разберем съвсем скоро, когато проектът бъде окончателно завършен.

Тагове: vilner
0 от 500