IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Aventador получи бича окраска

Ателието Novitec Torado е увеличило и мощността на мотора на суперколата

Lamborghini Aventador получи бича окраска

Германското тунинг-ателие Novitec Torado представи свой проект за доработка на най-мощната и най-бърза версия на суперколата Lamborghini Aventador - LP750-4 SV. Купето е получило специална окраска на каросерията, която е наречена  Camouflage Bull (Камуфлаж на бик). Тя съчетава в себе си черни, сиви и отровно-зелени оттенъци, като е създадена от американската компания Prestige Imports.
Lamborghini Aventador получи бича окраска
Специално за суперколата е създадена нова аеродинамика с карбонови елементи. Тя включва допълнителен преден сплитер, различни странични престилки и масивно антикрило. Освен тях купето е получило и джанти от лека сплав Vossen с черен цвят. Машината е получи и нова изпускателна система, благодарение на която теглото на автомобила е намалено с 23 кг.
Lamborghini Aventador получи бича окраска
Промени е претърпял и 6,5-литровият V12 двигател, чиято мощност е увеличена от 750 к.с. и 690 Нм въртящ момента на 786 к.с. и 737 Нм. Динамичните характеристики на автомобила засега не се съобщават. Стандартното Lamborghini Aventador LP750-4 SV ускорява от 0 до 100 кч/ч за 2,8 секунди и развива максимална скорост от 350 км/ч.
 

Снимка: Novitec Torado

0 от 500