IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo показа Giulia Veloce

Версията бе представена пред публика на автосалона в Париж

Alfa Romeo показа Giulia Veloce

Alfa Romeo показа Giulia Veloce
Alfa Romeo представи новата модификация на Giulia на име Veloce, която се нарежда под върховата спортна версия QV в гамата на марката и може да бъде оборудвана с бензинов или дизелов мотор.

Veloce, която съчетава в себе си както елементи от стандартните модели, така и от топ версията QV, е вече достъпна за поръчка. Клиентите могат да изберат между два различни двигателя - 2.0-литров турбо бензин с 280 к.с. или 2,2-литров дизелов с 210 к.с., като първият генерира и 400 Нм въртящ момент, а вторият - 470.

Независимо от избора на двигател, оборудването на Veloce включва и 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител, както и задвижване на четирите колела.
Alfa Romeo показа Giulia Veloce
Освен двата варианта на Veloce, италианците представят в Париж и Giulia Advanced Efficiency, която е оборудвана с по-икономичен дизелов двигател със 180 к.с. Смесеният разход на гориво при този модел е само 4,2 л/100 км, а вредните емисии - 99 г/км.
 

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до RRE ( преди 7 години )
    Не ти ли писна бе?Баси досадника си честно!Всички разбраха,каква талига караш!
  • #14
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    А за останалите възможности на автомобила - те бяха доказани на "домашната" за немците писта.За мултимедията не съм чул лоши отзиви от никой, който е тествал автомобила, така че ... ако имате конкретни "липси" ги кажете, а не говорете на изуст.За пример мога да съдя от старата система blu me, която е разработвана с микрософт и се държи доста прилично, като още от 2005-6та позволява свързването с флашки, външни плейери и т.н. Общо взето всичко си има старата система, какво остава пък за новата.
  • #13
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Качество на пластмасата и бмв ... стига моля ви се. Италианките от много години ползват много по-устойчиви материали и са по-добри на допир. За пример ви давам цялото табло на 159-тката, което не скърца и е меко на допир. Докато при 3ката на бмв от същата година например си е пластмаса, на която може да потропаш и си поскръцва по нашите пътища, като се кара автомобила.Пластмаса има във всички автомобили, но тази в италианките е поне по-добро качество.
  • #12
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Видял ( преди 7 години )
    На живо интериорът на Жулията е доста по-добър от настоящата ръбатост на БМВ 3-та серия.
  • #11
    17 rate up comment 2 rate down comment
    В заключение ( преди 7 години )
    Докато разните там... си играят с мултимедии или броят колко коледни лампички имало или нямало, Алфа Ромео се върна при истинските си корени и започна да прави КОЛИ.
  • #10
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Georgi ( преди 7 години )
    Тази Алфа ще направи едно голямо нищо и толкова. PRE e напълно прав, интериорът с цялата пластмаса и не предлагащ екстри за конфигурация, които ги имат дори корейките, е много назад от актуалните развития. Почти няма асистенти за шофиране, които може да не са винаги практични,но определено са търсени тези дни. Казах го и преди две години: докато италианците пуснат тази кола, тя вече ще е остаряла. Онзи ден си играх с новата мултимедия на 3GT facelift, тя е с години пред тази на Алфа.
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Един там ( преди 7 години )
    До RRE435i,Въпрос на гледна точка и усещане.Баварките, безспорно са много добри, ноНЕ са моята марка.Карай си колата и се усмихвай ... :)
  • #8
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ти от къде ги разбра тези неща,многознайко балалайко. Аман от професори Не може всичко което ,,хвърчи да е бмв''
  • #7
    4 rate up comment 23 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Tazi Alfa niama LED farove dori kato extra.Niama ambientno osvetlenie dori kato extra.Plastmasata e v izli6ak v interiora a i multimediinata sistema e mnogo nazad ot BMW connect.
  • #6
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Колата е страхотна. БМВ да има по-добър интериор от тази Алфа? Ти луд ли си бе RRE. Като материали може би, но като дизайн го отвява тотално! Единствено скоростния лост въобще не пасва на останалата част на таблото.2.0 турбо и за мен^^