IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързата кола срещу Lamborghini Huracan

Ето на какво е способен седанът Tesla Model S P100D (Видео)

Най-бързата кола срещу Lamborghini Huracan

Писта за драг състезания. Изумителен рев на бензинов V10 двигател, суперспортни форми и брутално излъчване. А от другата страна луксозен седан с електрически мотор. Само допреди няколко години подобно състезание нямаше да има особен смисъл, но днес електрическите автомобили са толкова добри, че могат да се противопоставят на (почти) всяка кола с конвенционален мотор.

В случая става дума за бруталното Lamborghini Huracan LP610-4 и новата версия на Tesla Model S - P100D Ludicrous, която вече бе обявена за най-бързата серийна кола на пазара. Уточняваме - реализирана в голям тираж.




"Много шум за нищо", вероятно това би казал собственикът на електрическата кола. Да, резултатът на 1/4 миля е предрешен, ще бъде обаче любопитно да видим двете машини на разстояние от 1 миля, тъй като бензиновата кола почти успя да стопи изоставането си в края на по-късата дистанция. Тя също така финишира с по-висока скорост.

Изумително е обаче на какво са способни електрическите двигатели, макар и поставени под капака на сериен семеен седан.

Подробно за Tesla Model S P100D

0 от 500
  • #21
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Всички много се кефите на тролея Тесла - светофарния крал. Ама никой не смее да го пусне на Нордшлайфе, защото ще го е срам от времето."Ти всеки ден ли караш на Нордшлайфе, защото аз всеки ден съм на светофари.
  • #20
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ""Model S P100DL е 136000$ докато Хуракана е 268000$невежеството ти е майката на простотията""Ми ти си единствената Невежа. Цената на Тесла е 144000 долара базата, 136000 долара струва само в 5 щата, заради бонуси, които получаваш в тях, защото там ползат бонуси ел. колите. Всъщност бонуса е че местната власт ти плаща разликата до 136000 долара. Но не навсякъде дават тези бонуси, още по-малко в България. Добави сега, че Тесла в Европа се продава на двойна цена от тази в САЩ незнайно защо.
  • #19
    11 rate up comment 3 rate down comment
    До Анонимен ( преди 7 години )
    а защо изтриха времето на бугати вейрон 1000кс от листа на Ринга???щото май беше срамна работа, а???
  • #18
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Всички много се кефите на тролея Тесла - светофарния крал. Ама никой не смее да го пусне на Нордшлайфе, защото ще го е срам от времето.
  • #17
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какво е значението на цената при Ламборгинито , то се купува с пари и струва колкото му поискат...имидж хора
  • #16
    19 rate up comment 5 rate down comment
    До Анонимен ( преди 7 години )
    Тесла няма проблем и с 28 пъти подред да прави 1/4 миля с *** до подаhttps://***.youtube.com/watch?v=hOj54sRI65kно ти си личи че си яко ограниченModel S P100DL е 136000$ докато Хуракана е 268000$невежеството ти е майката на простотията
  • #15
    12 rate up comment 6 rate down comment
    до Дошо ( преди 7 години )
    Модел S си минава през водата без проблемиhttps://***.youtube.com/watch?v=cBYFo6fXPvUа твоята хондичка ще глътне вода и до там
  • #14
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дали е останал ток за втора гонка? Или ще трябва да се зарежда 10 часа преди следващата гонка?
  • #13
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ха ха Аутомедия ха ха. Какъв сериен семеен седан. Тесла е сериен семеен седан и брутално Ламбо. Това серийно седанче, описано едва ли не като обикновенно струва в САЩ 150000 долара в Европа вероятно ще е по-скъп от това Лаборджини.
  • #12
    7 rate up comment 18 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Ами ако завали проливен дъжд и батериите дадат на късо?! А дъртата ми хондичка дори и при силен сняг върви да я ***!