IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продава се една много специална Toyota

Този Soarer Aerocabin един от само 500

Продава се една много специална Toyota

Toyota Soarer е луксозен GT автомобил, произведен като комфортна и ексклузивна алтернатива на Supra. Моделът не е често срещан, като на пазара се появи екземпляр от най-рядката му серия - Aerocabin.
Продава се една много специална Toyota
Въпросната модификация е базирана на второто поколение на модела Z20 Soarer, като представлява класическо купе със сваляемо задно стъкло. Покривът също може да бъде премахнат, откъдето идва и името Aerocabin.

Модификацията е произведена в серия от 500 бройки, като всички те са произведени в рамките на един месец - през април 1989 година. Toyota Soarer Aerocabin използва платформата на тогавашната Supra и се задвижва от 3,0-литровия мотор с шест цилиндъра 7M-GTE. Той развива 243 к.с. и 325 Нм, като е съчетан с 4-степенна автоматична трансмисия.

Всички автомобили от серията са с двуцветни екстериор и интериор, имат безключов достъп до купето, дигитално табло, пълен ел. пакет и активно въздушно окачване.
Продава се една много специална Toyota
Въпросният обявен за продажба екземпляр е напълно оригинален и има изминати 67 000 мили. Обявата в Mecum няма конкретна цена, но запознати твърдят, че подобни екземпляри се търгуват за около 20 000 долара - невисока сума за феновете на технологични и редки автомобили от 80-те.

Снимки: Mecum

0 от 500
  • #9
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какъв премиум пък е Алди 200??? 5 цилиндровото двигателче? Ха-ха! А пред Тойота Сенчъри, дори Мерцедес W126 е като евтина имитация.
  • #8
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ауди 200 и Мерцедес W126 не бяха ли премиум?! Поне така ги водят немците, ама не са щом ги сравняваш с Тойота, коятно не се води на книга премиум, но по всики показатели е такава. И въпреки, че не е премиум изглежда много по-добре от така наречените немски премиуми. А значеш ли кое е най-важното едно нещо да бъде премиум? Това е да бъде качествено. В този ред на мисли японците произвеждат само премиум, а немците ширпотреба с гаранция на китайска прахосмукачка и същата надеждност.
  • #7
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Китайски дреб е само ауди,щото в Китай го правят, основните му продажби са в Китай.Що не продават в САЩ?
  • #6
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Кво да гледам немските бавнооборотни параходи с фарове като аквариуми.Няма база за сравнение с тая луксозна и красива японска бегачка.
  • #5
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тука пишат 2-*** неземни олigofрени!!!Я вижте Ауди 200 и Мерцедес W126, и после ми говорете за тоя китайски дреб!
  • #4
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Сравнена с немските образци от тези години, тази кола е като космически кораб пред Трабант. В тези години гордостта на немците беше Гоуф 2 1,9 с 64 немски куци магарета с феноменално за времето си ускорение от 20 сек. Разликата между японци и немци е огромна просто в полза на немците. Поне 15-20 г. японеца е напред. Дори и повече, ако го гледаме това съкровище на снимките. Цели 27 г., а немеца не може да направи нещо подобно.
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Забравих да добавя-тази Тойота е луксозно купе,освен красиво и спортно.Също и хай тек.
  • #2
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Страхотна Тойота,уникален дизайн,спортна стойка,фина кола,мощна,бегачка.Точно тези модели ме направиха фен на Тойота и японските коли.
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Отивате с новата си тойота до Перник дървите се на първия светофар и готово.п.п.Доста иновативен автомобил за времето на създаването му