IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan обяви цените на новия GT-R Nismo

В САЩ суперколата ще се предлага за 174 900 долара

Nissan обяви цените на новия GT-R Nismo

Японският производител Nissan обяви цената на обновеното си спортно купе GT-R Nismo, предназначено за пазара в САЩ. Суперколата ще се предлага за минимум 174 900 щатски долара.
Nissan обяви цените на обновения GT-R Nismo
Премиерата на модификацията за Щатите се състоя през изминалия уикенд на специалното мероприятие Japanese Classic Car Show, което се проведе на борда на транслатлантическия лайнер „Куин Мери” в Лонг Бийч. Това е и най-голямото моторно шоу в Америка за любителите на японски коли, като през тази година на него са присъствали 7000 зрители.

Суперколата вече може да се поръча от американските клиенти на Nissan при всички сертифицирани дилъри на марката в САЩ. Самият автомобил дебютира през май тази година, като получи незначителни промени във външния си вид. Те са засегнали най-вече предната долна част на автомобила.
Nissan обяви цените на обновения GT-R Nismo
Под капака на Nissan GT-R Nismo е поставен 3,8-литров би-турбо V6 с 600 к.с. и максимален въртящ момент от 652 Нм. Автомобилът е оборудван със система за задвижване на четирите колела и 6-степенна роботизирана скоростна кутия с 2 съединителя.
Nissan обяви цените на обновения GT-R Nismo
За сравнение стандартният Nissan GT-R Premium се предлага на пазара в САЩ за 109 900 долара. Автомобилът разполага със същия мотор, но мощността му е 565 к.с. и 633 Нм въртящ момент.

Снимки: Nissan

Тагове: nissan gt-r nismo
0 от 500
  • #13
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Решетката ми прилича на готварска печка тип камина, но не и решетка на автомобил! Грозно та дрънка жълто цукало!
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    ?!? ( преди 7 години )
    А Годзила дали разказа на същите играта с цената си !Започнете да мислите когато пишете !Помислете каква Годзила ще има на цената ,на Макларъна !Тази кола е легенда не случайно !Аиде сега да чуя мъдри мисли от некой батка !
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Станчев ( преди 7 години )
    Ауди и Макларън разказа играта на Годзилътъ:https://youtu.be/WoNAt9bQZtY
  • #10
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Хъ ( преди 7 години )
    хахааха баси смешната трошка хахаха,които се е преебал да я купи тази двукарданова трошлива лагерница се е преебал дотук.Вече и най-*** гей-мърчета облъчени не биха си резнали балката с тоя толуп.А до детето с очилата по надолу в коментарите кажи поне една спортна кола която да е надвил този кошник??
  • #9
    17 rate up comment 6 rate down comment
    да купя или не ( преди 7 години )
    Искрено се забавлявам на високо интелигентните форумни спорове за кола ,в която дори не са се качвали.Давайте смело напред !
  • #8
    12 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аре скрий се стова Троше ве! Тук не говорим за ретро автомобили все пак. Настъпаната жаба Троше става само за музей и ретро събори. Годзилата може да е 9 годишен модел, но изглежда много по-модерно и свежо спрямо Трошето с 50 годишна визия, което на всичкото отгоре е и по-скъпо. Освен това Годзилата си хапва за закуска Трошенца.
  • #7
    26 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако имаш 175000 долара заделени за кола и си купиш GT-r всички ще те помислят за луд. Още повече, че този модел е 9 годишен и преди 9 години излезе на цена 90000 долара а сега стар, престарял, сложили му чип тунинг и му изпукали двойна цена. За тия пари си вземаш новото Порше 911 GT3 RS.
  • #6
    8 rate up comment 12 rate down comment
    германоИбач ( преди 7 години )
    Много му дигнаха цената. Вярно е, че е супер кола и прави смешни много други супер коли в пъти по-скъпи, но едно от най-големите му качества беше цената. За тези пари и това, което предлага сравнен с други е ОК. Явно търсенето е започнало доста да надвишава предлагането и затова са решили да му вдигнат цената. Ако имах парите бих си взел едно, но на този етап освен Корвет, Камаро или Мустанг не мога да мечтая за друго. Горе-долу същите параметри на поносима цена за хора с ограничени възможности.
  • #5
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    Хубава кола е, безспорно. Обаче мнооого дебело. Това с екстрите ще мине $200к. Корвет ZO6 или ZR1 е със същите, че даже и по-добри параметри и е доста по-евтин.
  • #4
    11 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Истинска икона ...