IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на комбито Porsche Panamera

Автомобилът ще бъде показан на автосалона в Женева

Първи снимки на комбито Porsche Panamera

Porsche реши да отложи официалната премиера на комби-версията на новото поколение Panamera и така автомобилът ще бъде представен официално на автосалона в Женева през март догодина вместо на стартиращото в края на месеца изложение в Париж.
Първи снимки на комбито Porsche Panamera
Първи снимки на автомобила обаче бяха публикувани във Facebook, като от тях става ясно, че той почти ще повтори концептуалния Panamera Sport Turismo, показан преди 4 години. Напълно идентични са задните колонки, светлините, формата на прозорците и на покрива.
Първи снимки на комбито Porsche Panamera
Все пак има и малка разлика – вратата на багажника при серийната версия е по-малка. Самата задница на комбито е вдигната, а разстоянието между стоповете – увеличено. Обемът на багажника няма да е кой знае колко голям, тъй като в Porsche Sport Turismo бе създаден за показване на стил, а на за демонстрация на товарни способности.
Първи снимки на комбито Porsche Panamera
С излизането на тази версия на пазара Panamera ще стане първото серийно комби на марката. В завода на Porsche обаче е изложен прототипът 928-4, който е подарен от компанията на професор Фердинанд Порше по случай 75-годишната му. Този автомобил е с увеличено с 254 мм междуосие в сравнение с купето Porsche 928. Колата е произведена през 1984 г., като 3 години след това е преработена и са направени някои подобрения.

Снимки: Facebook, Porsche

0 от 500
  • #10
    11 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ти щом караш А6 ми е ясно колко разбираш от коли.
  • #9
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Панамерата на мен много ми харесва, ама страшно много. Единствения и кусур е че отзад не е с пейка а с две седалки, същия кусур има и СЛС на Мерцедес както и в Х6 иначе и трите са страхотни и всичко в тях ми харесва, но тия две седалки отзат са недоразумение. Ок съгласем съм, че ще има хора, които да искат да е с две седалки отзад, но да го предлагат като опция а базата да си е с пейка отзад, за да могат да седнат трима.
  • #8
    34 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аз ще изчакам да пуснат баничарка и тогава ще си взема една. Задължително обаче трябва да е ТДИ и да е с теглич иначе ще ме изгубят, като клиент! :)))
  • #7
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Ufff ( преди 7 години )
    Човече, карам А6 комби 2012 и си ми харесва,а и ми върши работа като единствена кола в семейството. Просто това е много зле. Порше не бива да се прави на комби, за да си караш етажерки от Икеа. Панамерата също е кошмар, особено първата. Както и ЦеЕлЕса комби на Мерседес. Има си модели за комбита, но спортните купета не са от тях...
  • #6
    13 rate up comment 10 rate down comment
    @ ( преди 7 години )
    Naj-posle s podvita opashka se pojavi RRE435i . Kade ti e komentara za draga Camaro vs Benz vs Audi !?
  • #5
    24 rate up comment 21 rate down comment
    Страхотно комби! ( преди 7 години )
    Само оризарин може да каже на такава красива кола, че е грозна! И кое й е грозното бе, като всичко е перфектно, отпред, отстрани, отзад всичко е изпипано до съвършенство!
  • #4
    16 rate up comment 19 rate down comment
    Ufff ( преди 7 години )
    *** ного грозну ве! Въйй...
  • #3
    11 rate up comment 24 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Za parvi pat vijdam po-krasivo kombi ot RS6 na Audi.Bravo Porsche2
  • #2
    17 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дано наистина е порше а не маскирано недозавиващо лалуди.
  • #1
    18 rate up comment 25 rate down comment
    Фф ( преди 7 години )
    Дано *** Фолксваген... да фалирае дано...докъде докараха порше