IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ampera-e срещу състезателни коли

Е, има уловка - надпреварата е на 30 метра (Видео)

Ampera-e срещу състезателни коли

Opel Ampera-e определено няма амбиции да бъде спортен автомобил, но както изглежда може да се бори с някои доста изявени в областта автомобили. А именно състезателните Astra и Adam, както и върховите Insignia и Corsa.

Компактният модел, който ще бъде въведен на пазара в Европа по-късно тази година, използва електрически агрегат, който му позволява спонтанно ускорение още от самия старт. Освен това задвижващата система генерира над 200 к.с., което е повече от приличен резултат за градска машина.

За да демонстрира нагледно динамичните възможности на своя нов модел германската компания Opel го противопостави срещу най-бързите си коли - състезателните Astra и Adam, както и върховите спортни Insignia и Corsa.

Състезанието представлява драг от място. Е, има уловка, тъй като разстоянието е едва 30 метра. Това дава изключително предимство на Ampera-e, но да не забравяме, че моделът е конструиран най-вече за ползване в града, където именно динамиката при старт е най-важна.

 

Тагове: opel ampera-e
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ганчовец ( преди 7 години )
    Юсеин Болт че ги скъса сичките на 30 метра
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 7 години )
    A на 30 см "драг" всеки скакалец ще размаже суперколите за милиони ;D. Toва си е една глуповата реклама на Опел, която обаче постига ефект щом я коментираме ;)
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ами то същата работа както и с драга Хондата и Гоуфа на 1 миля. Избира се някакво разстояние, където едната кола е по-добра и хоп тя е победителка и няма никакво значение, че до достигането на това разстояние другата кола е била първа. Да не говорим, че драг по принцип е 1/4 миля и навсякъде е така. Другото са измишльотини, както 30 м. и както 1 миля. Важното е сензация да има и да се обяви победител, който е удобен и най-вече, който си е платил.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Американците отново разбиха с *** драг. То по тяхната логика и аз мога да отида на драг с Вейрон на 2 метра драг и за да е още по брутално аз съм пеша, оня докато отлепи и аз ще съм на втория метър и ще съм бил Вейрона.
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Gosho Vectrata ( преди 7 години )
    Не е зле електричката. Макар и само за първите 30 метра.
  • #1
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    5 кошника се състезават за титлата най-бърз кошник :) хахахап.с. това в кръга на майтапа :)Иначе извадиха последните години мн хубав дизайн !