IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подаряват кола и мотор на Supercross Sofia 2

Наградите ще връчат лично звездите на шоуто

Подаряват кола и мотор на Supercross Sofia 2

Феновете на силния адреналин имат уникалната възможност да спечелят чисто нов автомобил или мотор по време на единственото за тази година събитие на две колела - Supercross Sofia 2. Лично звездите на шоуто, което ще се проведе на 1 и 2 октомври в Арена Армеец, ще връчат ключовете на късметлиите.
Подаряват кола и мотор на Supercross Sofia 2
Присъстващите на екстремното състезание могат да станат горди притежатели на последен модел Nissan Juke SUV - 2016 г. Градските приключения са гарантирани с уникалния кросоувър. Създаден, за да се отличава, Nissan Juke завладява с впечатляващи дизайнерски елементи и осигурява комфортно преживяване на пътя, каквато и е да крайна точка.

Един от любителите на високите скорости пък ще си тръгне на две колела със страхотния KTM DUKE 200 - 2016 г. С модерна визия и впечатляващи технически характеристики, моторът е перфектен за градски условия.

Supercross Sofia 2 гарантирано ще представи невиждано до сега зрелище с ново 6-лентово трасе и впечатляваща пиротехника с участието на най-добрите състезатели по суперкрос в света. Участие са потвърдили миналогодишният победител Джъстин Брайтън, Малкълм Стюарт, Фил Николети и единственият българин в AMA-шампионатите на САЩ по мотокрос Стоян Рашков.

Supercross Sofia 2 е на 1 и 2 октомври в Арена Армеец. Билетите са вече в продажба, като цените им са между 30 и 65 лв. Предлага се и ексклузивен пакет за двата дни на цена от 80 лв.

Тагове: supercross sofia
0 от 500