IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

1635 коли Smart заковаха нов рекорд

Феновете на марката се събраха в Хамбург, Германия

1635 коли Smart заковаха нов рекорд

Само преди няколко месеца любителите на Ford в България влязоха в „Книгата на рекордите Гинес”, като образуваха колона от 1527 коли и преминаха заедно разстоянието от 3,5 км. Сега с подобно постижение могат да се похвалят и любителите на автомобилите Smart в Германия.
1635 коли Smart заковаха нов рекорд
Техният рекорд бе поставен по време на ежегодното събитие ‘Smart times’. През тази година то се проведе в Хамбург, Германия, където колоната с коли Smart достигна 1635 екземпляра.

Така феновете на марката подобриха рекорда от 1427 автомобила, поставен преди две години в Португалия.

Съборът през тази година постави рекорд и по посещаемост - внушителната бройка от 3167 души. Най-многобройното досега събитие - в Будапеща през 2015 г, събра 2476 души.

В Хамбург любителите на марката имаха възможност да видят от близо редица специални модели на Smart, сред които офроуд версии, пикап и дори лимузина с 6 колела.

Догодина ‘Smart times’ ще се проведе в Испания, като организаторите на събитието вече се заканиха да съберат дори повече фенове с техните коли.

Тагове: smart times
0 от 500