IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin направи роудстър за 500 000 евро

Моделът е разработен с помощта на ателието Zagato

Aston Martin направи роудстър за 500 000 евро

Британският производител Aston Martin подготви един от най-впечатляващите експонати на проведения през уикенда конкурс за дизайн на автомобили в Пебъл Бийч, Калифорния. Това е роудстърът Vanquish Zagato Volante, който ще излезе в ограничен тираж.
Aston Martin направи роудстър за 500 000 евро
Автомобилът е направен в стила на едноименно купе, като е оборудван с оригинални светодиодни фарове в стила на състезателния Aston Martin Vulcan. За интериора са използвани карбонови елементи, бронз и висококачествена естествена кожа.

Под капака на Vanquish Zagato Volante е поставен 5,9-литров V12 двигател, чиято мощност е увеличена от стандартните 568 до 592 к.с. Динамичните характеристики на роудстъра засега остават в тайна, но стандартното купе ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди и развива максимална скорост от 323 км/ч.
Aston Martin направи роудстър за 500 000 евро
Роудстърът ще излезе на пазара в серия от 99 бройки, съобщи представител на Aston Martin. Всеки един от автомобилите ще струва в порядъка на 500 000 евро.

Снимки: Aston Martin

Тагове: vanquish zagato volante
0 от 500