IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW ще предложи M4 с над 500 к.с.

Новата модификация на купето ще ползва настройките на пистовото GTS

BMW ще предложи M4 с над 500 к.с.

BMW готви пускането на пазара на нова модификация на купето M4. Това съобщава изданието PistonHeads, което публикува снимки на тестови прототип на автомобила.
BMW ще предложи M4 с над 500 к.с.
Ако се съди по фотографиите, прототипът е по-мощен от сегашното M4, разполагащо с 3,0-литров бензинов турбо-мотор с 431 к.с. и 550 Нм. Доказателство за това са големият преден сплитер, както и разширените врати. Те са в стила на версията M4 Competition Sport, при която същият двигател развива 450 к.с.
BMW ще предложи M4 с над 500 к.с.
Според информацията на изданието новата модификация на M4 върви по стъпките на състезателната версия M4 GTS. В случая обаче едва ли става дума за пистов модел, тъй като прототипът е доста луксозен, като разполага и със задни седалки. В същото време машината е оборудвана с голямо задно антикрило и дифузьор, както и с намален клирънс.
BMW ще предложи M4 с над 500 к.с.
Самото M4 GTS разчита на мощност от 500 к.с., като максималният въртящ момент при него достига 600 Нм. Това и кара експертите да очакват, че новата „гражданска” версия на купето ще получи подобни технически характеристики. Това обаче ще стане едва през 2018 г., тъй като фейслифта на стандартното M4 е предвиден за края на 2017 г.

Снимки: PistonHeads

Тагове: bmw m4 bmw m4 gts
0 от 500