IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-доброто трасе за суперкрос е в България

Това е сцената на Supercross Sofia 2

Най-доброто трасе за суперкрос е в България

Най-доброто трасе за суперкрос е в България
След миналогодишната най-висока оценка в Европа за цялостна организация на състезанието у нас, тази година Supercross Sofia 2, което ще се проведе на 1 и 2 октомври в Арена Армеец, получи още едно отличие, този път световно. AMA и FIM World Championship обявиха, че организаторите за България използват най-модерен и висок клас технология за обезопасяване на трасето, като до момента те са първите в света, които внедряват най-сигурни и качествени туф блокове. За мащабното шоу в Арена Армеец предпазните елементи ще бъдат изработени от най-плътен дунапрен.

Специфичните блокове са абсолютно задължителни за всяко трасе, като преди състезание от различните кръгове, представители на двете организации за моторни спортове изготвят за тях детайлна оценка.
Най-доброто трасе за суперкрос е в България
Обезопасителните елементи (туф блокове) подлежат и на задължителна сертификация, която за кръга в София вече е издадена. Поради подобреното качество на защита и високия клас материал за Supercross Sofia 2, AMA и FIM World Championship вече работят за налагането на българската практика в световен мащаб.

Supercross Sofia 2 е на 1 и 2 октомври в Арена Армеец. Билетите са вече в продажба, като цените им са между 30 и 65 лв. Предлага се и ексклузивен пакет за двата дни на цена от 80 лв.
 

Тагове: supercross sofia