IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

50 Cent иска да спаси Top Gear

Рапърът предлага услугите си на солена цена

50 Cent иска да спаси Top Gear

50 Cent е готов е поеме автомобилното шоу на BBC - Top Gear. Това заяви самият той пред Daily Star, твърдейки, че със сигурност ще превърне предаването в хит.
50 Cent иска да спаси Top Gear
Снимка: instagram

В момента BBC не търси нови водещи, след като обяви, че напусналият под натиска на зрителите Крис Еванс няма да има пряк заместник. Следващите серии на Top Gear ще се презентират от останалата част от екипа, в който влизат Мат ЛеБланк, Крис Харис, Еди Джордан, Сабине Шмитц и Рори Рийд.

50 Cent обаче е убеден, че той е идеалният човек за Top Gear. "Бих водил това предаване, способен съм със сигурност да го спася и да му върна стария блясък", заяви Къртис Джаксън, каквото е действителното име на рапъра. Но допълни, че предлага услугите си на солена цена.

"Няма автомобил, който да не съм притежавал през годините. Разбирам от коли, имам по-богата колекция от всеки друг", сподели музикалната звезда, която се изявява и на големия екран. В гаража на рапъра присъства наистина огромен брой машини, сред които Bentley Mulsanne, Lamborghini Murcielago, два бронирани Chevy Suburban, Range Rover, уникални концептуални автомобили, мотоциклет Yamaha YZF-R1 и др.

50 Cent допълни, че BBC трябва да вземе спешни мерки, тъй като в момента шоуто е неузнаваемо. Какви ще бъдат ще разберем в началото на септември, когато започват снимките на новите серии на Top Gear.

Тагове: top gear 50 cent
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Той е нелицеприятен.Трябва да го гледаш само на включена лампа, че иначе ще му виждаш само зъбите.
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Борис ( преди 7 години )
    Не мисля, че е фалирал, не съм му и фен, но човека е голям бизнесмен и изкарва тонове пари от какво ли не. Сигурен съм, че може да направи шоуто интересно. Няма да е като с Кларксън, но ако инвеститорите зад шоуто се съгласят не бих се учудил с него да достигне и по-високи рейтинги.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 7 години )
    И аз не съм му голям фен, но вие пак трябва да оплюете всичко и всички.На какво се дължи омразата ви?Човека (*** според вас) е наистина маниак на автомобили, а на шоуто му трябва интересен и интригуващ водещ! Джереми Кларксън беше идеален за целта. Ако някоя фирма го наеме да продава скъпи коли, гаранция, че ще им вдигне оборота!Та мисля, че и 50 Сент ще се справи доста добре.А имам и предложение - ВИЕ 2-мата да кандидатствате за водещи.Сигурен съм, че няма да ви одобрят!
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Този в момента е фалирал и явно пуска CV-та навсякъде. Много си е повярвал обаче. По-добре да види в някой Макдоналдс дали ше го земат.