IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито Alpina B5 ще получи 670 к.с.

Новото B5 Touring ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4 секунди

Комбито Alpina B5 ще получи 670 к.с.

Новото поколение на седана BMW 5-Series все още не се е появило пред публика, като това ще стане най-вероятно на автосалона в Париж през октомври. Комбито на модела ще излезе дори по-късно, но това не притеснява компанията Alpina, която се занимава с доработката на машини на баварския производител.
Комбито Alpina B5 ще получи 670 к.с.
Тестови прототип на нейното B5 Touring бе заснето по пътищата на Европа, като се очаква то да дебютира на автоизложението в Женева през март 2017 г. Машината е изградена в стила на моделите на Alpina, като се отличава с широките си въздухозаборници, ниския сплитер, оригиналните джанти и 4-те тръби на изпускателната система.

Очаква се в Alpina да запазят сегашния 4,4-литров V8 двигател с два турбокомпресора, който в момента развива 600 к.с. Тъй като новото BMW M5, което се предлага само като седан, ще разчита на същия мотор, но с 625 к.с., то и комбито на Alpina ще получи допълнителна мощност. Вероятно тя ще бъде в рамките на 670 к.с., твърдят запознати с намеренията на компанията.
Комбито Alpina B5 ще получи 670 к.с.
Това ще позволи на серийното B5 Touring да ускорява от 0 до 100 км/ч за около 4 секунди. Принос за това ще има не само увеличената мощност на мотора, но и олекотените материали, от които ще бъде направена каросерията на автомобила.

Снимки: Autoevolution

Тагове: bmw m5 bmw 5-series alpina b5
0 от 500