IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го обновеното Grand Cherokee SRT

Jeep потвърди и излизането на версия Trackhawk с над 700 к.с.

Ето го обновеното Grand Cherokee SRT

Jeep започна финалните изпитания на обновената версия на кросовъра си Grand Cherokee SRT. На снимките, публикувани от изданието Autocar, автомобилът е без никакъв камуфлаж. Очаква се машината да се появи на пазарите в началото на 2017 г.
Ето го обновеното Grand Cherokee SRT
Спортният кросовър е получил нови брони, различна решетка на радиатора, други въздухозаборници и LED светлини, дифузьор и изпускателна система с 2 крайни тръби. Задвижването на всъдехода е поверено на 6,2-литров бензинов двигател, чиято мощност ще надвишава 500 к.с. В комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия Grand Cherokee SRT ще ускорява от 0 до 100 км/ч за около 5 секунди.
Ето го обновеното Grand Cherokee SRT
От компанията потвърдиха и за разработването на още по-мощна версия на Grand Cherokee, която ще се казва Trackhawk. Премиерата на машината е насрочена за юли 2017 г., като в момента тя също се тества активно по пътищата на САЩ.
Ето го обновеното Grand Cherokee SRT
Този автомобил ще получи 6,2-литров HEMI V8. Същият агрегат се поставя на Dodge Charger SRT Challenger и Hellcat. Мощността на мотора е 707 к.с., а максималният въртящ момент достига 880 Нм. Двигателят също ще се комбинира с 8-степенна автоматична скоростна кутия, което ще позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за около 3 секунди. Максималната скорост на кросовъра ще бъде 300 км/ч.

Снимки: Autocar
 

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    До ироничния.. ***, радвам се, че в *** е пълно с кухи немски фенчета за да си карам с кеф и евтино новата италианската кола на разумна цена докато ти и себеподбните ти залагате бъбреци за предразпадна поддръжка на юбилейните немски премиуми.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    dpa ( преди 7 години )
    Благодаря на FIAT за това, че възродиха фирмата, подобриха качеството и доставиха качествен инженеринг и технологии. Да това хеми си е американско, което ми харесва, но е пипнато от Европейците от ФИАТ. Всичко останало е ИТАЛИАНСКО!!! И това не е лошо, лошото е, че като се спомене нещо немско и всичко скача!!! П.С: Карам ФИАТ пунто ево абарт и Алфа 156, и ми пълнят душата.
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    JEEP ( преди 7 години )
    Аз карам JEEP в Щатите, щото частите и подръжката са евтини. Туй, че ти си гъзар, искаш да се тежкариш с американска кола, пък нямаш акъл да провериш дали имаш достатъчно пари да я имаш, не са ти виновни американците. Всяка кола може да се преебе.
  • #2
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Ироничен ( преди 7 години )
    За марката или за Хеми благодариш на Фиат? Или просто караш Чинкуеченто и се кефиш, че имаш по-едри роднини?
  • #1
    15 rate up comment 12 rate down comment
    дпа ( преди 7 години )
    Истинския бърз и проходим автомобил. Без забележки. И е красив! Как да си купя нещо немско при този уникален оф-роуд автомобил оригинал. БЛАГОДАРЯ ФИАТ!!!!