IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото BMW 1-Series идва през 2019 г.

Хечбекът ще бъде на новата платформа с предно предаване

Следващото BMW 1-Series идва през 2019 г.

Новото поколение на хечбека BMW 1-Series трябва да излезе на пазара едва през 2019 г., но вече се появят първи подробности за него. Изданието L’Automobile дори публикува своя виждане за това как ще изглежда моделът.
Следващото BMW 1-Series идва през 2019 г.
Неофициално изображение: L'Automobile

Според информацията хечбекът ще бъде изграден на платформата UKL, която бе използвана за BMW X1 и за цялата гама модели на Mini. Това означава, че машината ще стане поредното BMW, което ще смени задното предаване с предно.

Топ-версиите на 1-Series ще се предлагат със система за задвижване на четирите колела. Баварците ще се откажат от използването на двигатели с 6-цилиндъра и моделът ще се предлага само с 3-и и 4-цилиндрови мотори. Ще има и хибридна версия с агрегата, която видяхме при BMW 2 Active Tourer.

Дизайнът на хечбека засега остава тайна, но художниците на L'Automobile са на мнение, че автомобилът ще продължи да следва корпоративния дизайн на марката, така че генерални промени не бива да се очакват.
 

Тагове: bmw1-series
0 от 500