IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat 500 се превърна в яхта

Новата модификация ще излезе в ограничен тираж

Fiat 500 се превърна в яхта

Компанията Fiat представи специална модификация на компактния си модел 500, която определи като „най-малката яхта в света”. Автомобилът е разработен съвместно с производителя на плавателни съдове Riva и ще бъде пуснат в ограничен тираж от 500 бройки.
Fiat 500 се превърна в яхта
Спецалната версия Fiat 500 е изградена в стила на яхтите Riva. Машината е боядисана в ексклузивен син цвят, като през корпуса преминават две тънки зелени линии, които са типични за лодките. Освен това автомобилът е получил 16-цолови джанти, емблеми Riva в предната част, хромирани огледала и други допълнтителни елементи.

Седалките на возилото са с кожа в цвят „слонова кост” със същия син оттенък като на каросерията, а предният панел е направен от натурално дърво. От същия материал е и лостът за скоростите, а на централната консола е поставена табелка с поредния номер на автомобила.

Fiat 500 Riva може да бъде поръчан както като хечбек, така и като кабриолет. Моделът е достъпен с 0,9-литров бензинов двигател с 85 и 105 к.с., с 1,2-литров отново бензинов мотор с 69 к.с., както и с 1,3-литров дизел с 95 к.с.

В оборудването на автомобила влиза и аудиосистема Beats с мощност 440 к.с. и мултимедиен комплекс със 7-инчов дисплей. Цените на новата версия не се съобщават.

Снимки: Fiat
 

Тагове: fiat 500 riva
0 от 500
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 7 години )
    Очакваме скоро от *** журналята да ни "преведат" статия как Фиат със двигателче от 105 к.с успяват да захранят мултимедията със 440 к.с?:)))
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Auto ( преди 7 години )
    Аз навремето имах един Гоуф и неговата Аудиосистема беше около 400 ама не конски а магершки сили. Чудя се, дали може да се има в предвид и катърската сила като единица за аудио мощност?
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    соло ( преди 7 години )
    "аудиосистема Beats с мощност 440 к.с."А стига бе, бива 300-350 к.с., ама 440!!!