IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уникална спортна кола бе показана в Дубай

Jannarelly Design-1 ще струва около 55 000 щатски долара

Уникална спортна кола бе показана в Дубай

Френският дизайнер Антъни Джанарели нашумя с някои от проектите си през последните години. Той е автор на спортния всъдеход Zarooq Sand Raver и на двете суперколи на ливанската компания W Motors - Lykan Hypersport и Fenyr Supersport, които вече се продават на цени от 3,4 млн. и 1,1 млн. долара съответно.
Уникална ретро спортна кола бе показана в Дубай
Тези успехи накараха французина да създаде собствена автомобилна марка, която носи неговото име. Нейният първи модел се нарича Jannarelly Design-1 и официално бе представен в Дубай.

Задвижването на Jannarelly Design-1 е поверено на 3,5-литров двигател с 6 цилиндъра, производство на Nissan. Моторът развива мощност от 300 к.с., но тя може да бъде увеличена по желание на клиента. Задвижването е към задните колела, а скоростна кутия – 6-степенна механична.

Цените на новия автомобил са далеч по-скромни. Ориентировъчно той ще струва около 55 000 щатски долара. Веднага след премиерата в ОАЕ компанията Jannarelly е получила 20 поръчки от арабски шейхове, както и още 80 от клиенти от САЩ и Канада.

Снимки: Jannarelly Design
 

Тагове: jannarelly design-1
0 от 500