IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Проблем в окачването връща Yaris в сервизите

Сервизната акция засяга пазара на САЩ

Проблем в окачването връща Yaris в сервизите

Компактният хечбек Toyota Yaris ще трябва да се върне в сервизите за отстраняване на проблем с окачването. Сервизната акция засяга малко над 3000 екземпляра от модела, като всички те са реализирани на пазара в САЩ.
Проблем в окачването връща Yaris в сервизите
Според информацията от Toyota става въпрос за дефект в лагерите на предните амортисьори, който може да наруши стабилността на модела.

Към момента няма регистрирани инциденти заради този проблем. Подмяната на елемента ще бъде изцяло за сметка на производителя, като собствениците на засегнатите автомобили ще бъдат уведомени своевременно за сервизната акция.

Няма информация коя точно е модификацията с въпросния проблем, както и дали тя се предлага на пазара в Европа.

На Стария континент моделът е достъпен с избор от 4 двигателя. Базовият е 1.0-литров бензинов с три цилиндъра и генерира 69 к.с. и 95 Нм. По-мощният бензинов двигател е с обем 1.33 литра и генерира 99 к.с. и 125 Нм, а дизеловият модел разчита на 1.4-литровия агрегат на компанията, който доставя 90 к.с. и 205 Нм. Хибридният модел съчетава бензинов двигател с обем 1.5 литра и електромотор, като генерира 100 к.с. обща мощност.

Тагове: toyota yaris
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Цицолюб Гъзощипов ( преди 7 години )
    хахахахахах каква "Изненада" до колкото очакваното може да е изненада ! :D За никой вече не е новина, че най големия *** на пазара е ТРОШЛьоТА ! *** генериращ километрични опашки пред сервизите а и не един човешки живот погубиха !
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Ярис в САЩ? Ама нали там караха скъпи и големи коли? Или тези са маскирани европейци Хахаха
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    на тия само това ( преди 7 години )
    да им е проблема: и спирачките,и бензинопроводите,и самоакселериращите се ..,и аербеговете,и задния мост и какво ли още не! Все неща достойни за призови места в класацията на латиноамерикански и афроамерикански списания!
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тойотките, освен всичко друго, погубиха и не един човешки живот!
  • #2
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Вземете си Меган или Клио за да не висите по сервизи!Тойота се оказа една добре рекламирана марка и нищо повече,както и Фолксваген.
  • #1
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Кеф за Дошо ( преди 7 години )
    Най-добрите коли за сервизни акции са туйотките,следвани от цивик