IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW разкри интериора на новия Amarok

Пикапът предлага комфорт като на лек автомобил

VW разкри интериора на новия Amarok

Обновеният Amarok бе показан преди няколко седмици, но едва сега от VW разкриха първите снимки на интериора. Салонът на пикапа е щателно променен и сега предлага комфорт като на лек автомобил, сочи информацията от производителя.
VW разкри интериора на новия Amarok
Промяната наистина изглежда пълна, като е заложено не само на нов дизайн, но и на различни материали. Те са меки на допир, а качеството им не отстъпва на това при леките автомобили на марката, категорични са от VW.

За обновения пикап са налични също така редица екстри, сред които дисплей с висока резолюция, инфо-система с гласови команди и разширена свързаност, многофункционален волан и много други. Впечатление правят също така кожените седалки ergoComfort с електрическо управление и възможност за цели 14 различни настройки.

Пикапът е получил също така система за аварийно спиране след удар на пътя, като при нея автоматично се блокират спирачките с цел минимизиране на последиците от инцидента. В стандартното оборудване на Amarok вече влизат система за контрол на дистанцията при паркиране, както и камера за заден ход. Налична е също така система Servotronic, която променя чувствителността на волана в зависимост от скоростта на автомобила.
VW разкри интериора на новия Amarok
Що се отнася до екстериора, обновеният Amarok се отличава от своя предшественик по новите челни светлини, решетката на радиатора и предната броня. Главните светлини вече са би-ксенон, а дневните – LED. Последната технология е използвана и за осветяване на номерата, както и на праговете. Задната част на пикапа е запазена, като единствената промяна са затъмнените светлини, но те ще бъдат предлагани само за топ версиите.

Друга новост при модела е 3,0-литровият турбодизелов V6 двигател, който ще се предлага в 3 варианта на мощност – 163, 204 и 224 к.с. При този мотор максималният въртящ момент е 550 Нм. За сравнение топ версията на пикапа досега разчиташе на дизел със 180 к.с. и 420 Нм.

В стандартното си оборудване Amarok е с предаване към задната ос, но срещу доплащане клиентът получава и 4х4 задвижване. Системата 4Motion с диференциал Torsen е комбинирана с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Към момента са ясни цените на обновения Amarok единствено за пазара на Германия. Там ценовата листа стартира от 25 720 евро за модификацията с двойна кабина, задно предаване и дизелов двигател със 163 к.с. Върховият модел с 4Motion, 8-степенна автоматична трансмисия и 224 к.с. струва 46 525 евро, като ще бъде достъпен след месец септември.

Снимки: VW

Тагове: vw amarok
0 от 500