IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche пуска на пазара "платинен" Cayenne

Цените на модификацията стартират от 74 352 евро

Porsche пуска на пазара

Porsche представи нова модификация на Cayenne, която е получила името Platinium Edition. Подобен вариант имаше и при версията на всъдехода преди последния фейслифт, проведен миналата година.
Porsche пуска на пазара платинен Cayenne
Визуално „платинения” Cayenne се отличава от стандартния модел по гланцовите черни елементи по каросерията, 20-цоловите джанти RS Spyder и по специалните прагове с името на новата модификация.
Porsche пуска на пазара платинен Cayenne
В оборудването на новата версия влизат още би-ксенон фарове със системата Porsche Dynamic Light, специални външни огледала, тонирани задни стъкла, асистент при паркиране, усилвател на волана Power Steering Plus, спортни седалки с възможност за 8 различни настройки, кожа и алкантара в салона, а също така и мултимедиен комплекс Porsche Communication Management.
Porsche пуска на пазара платинен Cayenne
Всички това е достъпно за клиентите в Европа във версията с 3,0-литров дизелов турбо V6 двигател, развиващ 262 к.с. Цената на автомобила е 74 352 евро. В САЩ ще се предлага „платинен” хибриден Cayenne, който разчита на комбинация от бензинов V6 и електромотор, като развива 416 к.с. Този вариант ще се появи по-късно на Стария континент, като е оценен на 90 298 евро.
Porsche пуска на пазара платинен Cayenne
Снимки: Porsche
 

0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    trex Platinum ( преди 7 години )
    Страхотна кола е новия Cayenne. Още предния му бяха докарали много актуална форма, но сегашния е право в десетката. Луксозен и спортен - никоя друга марка не прави толкова успешно тази съвкупност от добродетели.
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до Striker ( преди 7 години )
    Най-богатия човек в света Бил Гейтс има две коли е те са Поршета. Основателят на компютърната компания Dell Inc. Майкъл Дел кара Porsche. Като гледаме какви оценки раздаваш на такива а като знаем колко са богати, умни и проспериращи и те вземем теб от друга страна, както се казва в един лаф. Нерде Ямбол, нерде Станбул. Ти си типичен чалгар! От тия които всяка събота вечер зяпат Папараци, за да видят дали известните не са по-зле от него, та да се успокои, за скапаната си кола и грозна жена.
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това, че ти без да познаваш някого си правиш изводи за умствения му багаж и половите органи, показва колко ти липсва сиво вещество. А за да разбереш инструмента как ми служи, прати ми жена си и после тя да ти разкаже. Предполагам, че за първи път ще разбере какво е секс. Иначе от километър си личи, се пукаш от завист когато видиш някой с Порше и се успокояваш, внушавайки си несъществуващи физически недъзи за собственика. Но вътрешно си знаеш че всъщност си неудачник и то от най-глуповатите.
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до: до Striker ( преди 7 години )
    Имаме човек разпознал се. Не е нужно да се вади линийката, за да установиш размера на атрибута, както не е нужна трепанация, за да разбереш количеството сиво вещество. За съжаление при теб инструмента за уриниране (за друго едва ли ти служи) и това между ушите са доста редуцирани по рождение. Благодарни сме ти, че го показваш и доказваш всекидневно ВАГи.
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Люлински комплексар ( преди 7 години )
    СТРАШНО Е ТВА ПОРШЕ! Чакам баба ми и дядо ми да пукнат до 1,2 години, продавам нивите и го взимам. Нямам търпение още същата вечер да го паркирам пред Плаза. Ако не се кибичнат до 1,2 години не мога да чакам повече и мисля да се възползвам от новите промоционални кредити на ДСК, че тъкмо лихвата е доста изгодна. Не знам как ще съм с парите, за да направя първоначалното самоучастие по кредита, но ако нямам пари, единият ми бъбрек и без това не ми трябва ше измислиме нещо с личният лекар.
  • #11
    5 rate up comment 5 rate down comment
    до Striker ( преди 7 години )
    Striker ме разсмя, "малкопишковци", странен начин да обидиш някой, който определено е с повече акъл и пари от теб и с доста по-висок стандарт. И очевидно, дори в най-смелите си сънища не си мечтал да спиш с жените, които спят с такива "малкопишковци" нито с бройката им. И очевидно не си им бъркал в гащите,за да им видиш малките п...и. И по-добре да не бъркаш, първо, за да не си изядеш боя, второ, за да не те разкрият, че всъщност си гей и трето, за да не се окаже, че всъщност ти си малкопиковеца
  • #10
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    "Невероятен" трик от ВАГ за да привлекат още малкопишковци за тоя Гоуф. Следващото - Голд едишън, специално за арабския свят и Факултето. А междувременно Спейс Екс(Тесла) приземиха успешно за втори път ракета на патформа в океана...
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Трифорс в какъв смисъл ги карат на умирачка? С тези валяци можеш да е караш както искаш по дупките и няма да ги усетиш. Изключвам ако са много големи и цялото колело влезе в тях. Тогава става мазало с нископрофилните гуми и теглото на колата. Криви джанти, та стой и гледай. А и не познавам човек, който да кара много километри Кайен. Все пак говорим за разход 30+/100. Щом имаш познати с този модел ги попитай за разхода и за всеки случай погледни БК!Ще останеш учуден.
  • #8
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Балъци, карайте си трошките. Като видите кола по-скъпа от 2.50 с ДДС се убивате да плюете.
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    johny ( преди 7 години )
    По-скоро Туарега е Голф в дрешки на Порше/ударението е на "о"/!! Освен това едното просто е кола,докато другото е легенда!