IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BAIC Arcfox-7 излиза на пазара тази година

Електрическият модел прави 100 км/час за по-малко от 3 сек!

BAIC Arcfox-7 излиза на пазара тази година

BAIC Arcfox-7 лесно може да бъде сбъркан с футуристична концепция, но реално е напълно завършен автомобил, който ще бъде на пазара още тази година. Премиерата на машината се състоя на открития тази седмица автосалон в Пекин.
BAIC Arcfox-7 излиза на пазара тази година
Автомобилът е напълно електрически, като е разработка на китайската компания BAIC. Дизайнът му е вдъхновен от едноместните състезателни болиди от Formula E, но реално в салона могат да се настанят трима пасажери.
BAIC Arcfox-7 излиза на пазара тази година
Агрегатът на Arcfox-7 развива впечатляващите 603 к.с., които са способни да ускорят от 0 до 100 км/час тежащата 1755 килограма кола за по-малко 3 секунди. Максималната скорост на движение е 260 км/час - също достоен показател за напълно електрически автомобил.
BAIC Arcfox-7 излиза на пазара тази година
Електромоторът на китайската суперкола черпи енергия от батерия с капацитет 6,6 кВчт. Автономията с напълно заредени акумулатори е 299 км.

Към момента липсва допълнителна информация, но все пак става ясно, че BAIC Arcfox-7 е подсигурен с пълно спортно снаряжение - карбон-керамични спирачки с 6-бутални апарати на предния мост и 4-бутални на задния.
BAIC Arcfox-7 излиза на пазара тази година
Цената на електрическия спортен модел ще стане ясна по-късно тази година, когато ще се състои пазарната премиера на BAIC Arcfox-7.

Снимки: automnews

Тагове: baic
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    няй-много ме радва екрана отзаде - ще може да си пишете с другите коли на пътя и ако си пич мацките ще си дават телефона като те изпреварят - яката работа
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Сърбина Римак нали направи 80kWh 4х4 за 1 милион долара мисли да я продава и вече 3-4 години не я пуска.Трудно се продават такива ел.коли, а и колко бройки трябват за печалба.
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    бавареца ( преди 7 години )
    впечатлен съм. очаквах тесла да направят подобен модел - техниката на 95D във такава красива, обтекаема и олекотена каросерия. но го направиха китайци. ц.ц.ц. смо това HELLO FUTURE отзад е много селско
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Привлича внимание но дали ще го пуснат за продажба и на каква цена?
  • #1
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Avtor ( преди 7 години )
    Izob6to ne prili4a na Aston Martin Vulcan :D