IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото Subaru Impreza

Моделът използва новата платформа Subaru Global Platform

Първи снимки на новото Subaru Impreza

Първи снимки на новото Subaru Impreza
Първи снимки на новото поколение Impreza разпространи японската компания Subaru. Те са направени на изложението в Ню Йорк, където ще се състоят премиерите на версиите седан и хечбек на популярния модел. Към момента са налични снимки само на седна във версия Impreza Sport, като се очаква хечбекът бе бъде представен по-късно днес.

От кадрите става ясно, че серийната Impreza е много близка до концепцията, която видяхме миналата година. Дизайнът обаче е леко смекчен, като продуктовият модел изглежда не толкова агресивно и футуристично.

Салонът също е напълно нов, като залага на сходно разположение на уредите с настоящата версия на Impreza. Впечатление прави големият централен дисплей на инфо-системата, както и допълнителните дисплеи в горната част на централната конзола и на арматурното табло. Промяна има и при използваните материали, които са с по-високо качество, сочи информацията.
Първи снимки на новото Subaru Impreza
Най-голямата новост при модела е архитектурата. Това е новата глобална платформа на японската марка Subaru Global Platform, която подобрява структурната здравина на автомобила с до 100% спрямо настоящите модели. Шасито предлага също така значително подобрение по отношение на шума и вибрациите, както и по-щедри размери на салона.

Информацията към момента е ограничена, като се очаква в близките дни да бъдат изнесени детайли за размерите и задвижващите агрегати на новото поколение Impreza. Очаквайте също така подробности за версията хечбек.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru impreza
0 от 500