IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото Camaro ZL1

Обновеният модел има 10-степенен автомат

Ето го новото Camaro ZL1

Ето го новото Camaro ZL1
Снимка: Chevrolet

Chevrolet представи новото Camaro ZL1. В случая става въпрос само за модернизация на познатия модел, която обаче засяга както дизайна, така и механиката на американската икона.

От техническа гледна точка новото Camaro ZL1 е оборудвано с 6,2-литровия V8 LT4 двигател на Corvette Z06, генериращ 650 к.с. Освен 6-степенната механична, вече ще се предлага и 10-степенна автоматична трансмисия.

За по-добро поведение на пътя и пистата, от GM са добавили окачване Magnetic Ride, спирачки Brembo, електронно контролиран диференциал, система за контрол на сцеплението, както и възможност за избор на различни варианти на работа на двигателя.

Що се отнася до дизайна, новият модел демонстрира по-голямата радиаторна решетка, по-голям преден сплитър, нов капак на двигателя, по-широки предни калници и прагове, както и заден спойлер. Предлагат се също 20-цолови лети джанти, както и специални за модела гуми Goodyear Eagle F1.

Интериорът на новия модел включва спортни седалки Recaro, волан с плоско дъно, както и нов скоростен лост.

Очаква се новото Camaro да се появи на пазара по-късно тази година, а при премиерата му на изложението в Ню Йорк ще станат ясни и цените.

Тагове: chevrolet camaro zl1
0 от 500
  • #34
    2 rate up comment 0 rate down comment
    unA ( преди 8 години )
    Не забравяйте, че цената е за Щатите. В България, цената ще дойде почти двойна. Но все пак Камарото изглежда перфектно а и това, което върви в пакет,като оборудване ,също впечатлява.
  • #33
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Линка от репортажите на Миролюба Бенатова не е да покаже гладни Българи в САЩ а само успели такива, които са станали милионери. Хората там не плюят САЩ, напротив те казват, че няма да се върнат в България, въпрекииче им липсва.Те просто открито казват как стоят нещата там. И те определено не са това,което си представят повечето хора за Америка, като слушат за заплати, евтини коли и гледат холивудски сериали. Има по всичко от много и престъпност и пари и всичко и за да си добре се бориш всеки ден
  • #32
    6 rate up comment 5 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 8 години )
    И с "местната бюрокрация"съм запознат-племенницата ми е собственик на авто-къща Desert *** Sales-4140W Desert Inn rd. Las Vegas,NV,8910 така,че спокойно подценявам качествата на ЕС,а за малка България пък даже и не я мисля.Това от мен !
  • #31
    6 rate up comment 4 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Колега Куртев не се засягай от простаците,които не са стъпвали по-далеч от Радомир и Перник.Тукашната беднотия е завистлива и злобна.Този декември бях в NY city и знам за какво става дума!Дано се засечем някога там,защото имам близки в Щатите!
  • #30
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Тъй де! ( преди 8 години )
    Отпред изглежда добре, отзад изглежда добре, отстрани изглежда добре! Ама като отвориш вратата отвътре те лъхва на евтина пластмаса и американски кич, особено ако и т.нар. "д-р" Куртев седи на някоя от седалките.
  • #29
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Що не му турят едно Те-Де-И, че да почнат и немските фенчета малко да го аресват. То не е ли дизел не им го хвали.
  • #28
    4 rate up comment 6 rate down comment
    пази Боже ... ( преди 8 години )
    български кьорав "доктор" да прогледне!
  • #27
    6 rate up comment 5 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 8 години )
    Когато в една държава 90 % от хората са нормални,останалите 10% нямат глас,както в USA !Когато в една държава 90% са за брак,останалите 10% страдат ,както в Бг.!
  • #26
    7 rate up comment 2 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 8 години )
    Вярно ,че Вегас не е USA,вярно е ,че има престъпност,вярно ,че почти всеки на улицата е с оръжие,но точно това е истината-всеки да е с оръжие!А другото са комунистически лакърдии които помня от преди 1995г.
  • #25
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ти си ходил 2 месеца в Лас Вегас, ама Лас Вегас не е САЩ, все едно някой да напише аз всяка година ходя в София и отсядам в Шератон и всички хора около мен са заможни, на паркинга на хотела само луксозни коли, никой не ме е обрал или пребил пред хотела и в хотела, значи в България престъпност, няма и всички са богати и карат скъпи коли! Да ама Шератон не е България. Така, че ти по добре чуй хората които живеят там, какво е. А и новините да гледаш стига, как се трепят хората там. Всеки има оръжие