IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Седанът Audi RS3 ще има 400 к.с.

Модификацията ще бъде със система 4х4

Седанът Audi RS3 ще има 400 к.с.

Снимки на новия седан Audi RS3, направени по време на представянето му пред дилъри в Щатите, се появиха в интернет. Изображенията бяха публикувани в Intsgram от служители на компанията, които по-късно ги премахнаха.
Седанът Audi RS3 ще има 400 к.с.
Изданието Worldcarfans обаче успя да „ги прихване” и така да покаже какво ще представлява автомобилът. Снимките са само на предната част на спортния седан, който явно е получил модернизирани фарове, както и решетка на радиатора в стила на новите модели на марката.

Според информацията под капака на седана Audi RS3 ще бъде поставен същия мотор, на който разчита и хот-хечът RS3 Sportback. При четиривратия модел обаче мощността на 2,5-литровия двигател ще достигне 400 к.с., докато при хечбека тя е 367 к.с. И двете версии ще получат система за задвижване на четирите колела quattro и 7-степенна трансмисия S tronic.
Седанът Audi RS3 ще има 400 к.с.
Обновеното семейство Audi A3 ще бъде представено по време на автосалона в Париж през есента. Не е изключено обаче „горещата” модификация да бъде показана по-рано тази година.

Снимки: Worldcarfans
 

Тагове: audi rs3
0 от 500