IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тълпа от водещи в новия Top Gear

Екипът е представен от 7 души

Тълпа от водещи в новия Top Gear

Новият екип на британското телевизионно шоу Top Gear включва цели 7 лица, съобщават от BBC. Предаването трябва да се завърне на екран още тази година.
Тълпа от водещи в новия Top Gear
Снимка: BBC

Въпросният 7-членен екип е съставен от Крис Еванс, Мат ЛеБланк, Крис Харис, Еди Джордан, Сабине Шмитц, Рори Рийд и добре познатия, но мистериозен Стиг.

Привличането на водещия Крис Еванс бе анонсирано още през миналата година, когато стана ясно, че Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей слизат от ефир. Той ще си партнира в новия Top Gear с Мат ЛеБланк, по-известен с ролята си на Джоуи в "Приятели", както и с популярния в автомобилните интернет среди Крис Харис.

Екипът се допълва от основателя на отбора във Формула 1 Джордан Гранд При - Еди Джордан, от най-бързата жена на Нюрбургринг - Сабине Шмитц, както и от журналиста Рори Рийд.

Единственият член на екипа, който продължава и в новото предаване е пилотът
Стиг. Той остава скрит зад задължителния си състезателен костюм.

Твърдеше се, че в екипа ще бъдат включени пилотите от Формула 1 Дейвид Култард и Дженсън Бътън, но явно това е била спекулация.

Към момента не става ясно дали предаването ще се води от всички водещи или те ще се редуват при отделните серии. Не е обявена и официална дата за старта на новия
Top Gear, но се твърди, че шоуто ще се върне на екран по-късно тази година.

Тагове: top gear
0 от 500
  • #18
    5 rate up comment 0 rate down comment
    пиша от чужбина ( преди 8 години )
    и мисля, че трябва мир на Земята и благоволение между човеците
  • #17
    5 rate up comment 0 rate down comment
    man ( преди 8 години )
    Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и над човек и/или хора, убийства, самоубийства, омраза, злост, зложелателство, измами, глупост, богохулства, зло-особенно в по-силни степени, отчаяние, побои, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /включително с *** /изнасилвания над тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята.
  • #16
    5 rate up comment 0 rate down comment
    българин ( преди 8 години )
    на сайта Трансферите в Бундеслигата лято 2015 в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
  • #15
    4 rate up comment 0 rate down comment
    unA ( преди 8 години )
    Естествено, че няма да е същото. Можеха да променят и малко името не знам, но имам големи очаквания, че няма да е разочарование само заради присъствието на Крис Харис (най-добрия ревюър в момента), "Лудата" Сабин Шмитц и Мат ЛеБлан естествено от към хумор и страста му към автомобилите.
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Пре ( преди 8 години )
    Тез цАрули от Х-фактор ли са ги взели?
  • #13
    5 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    4e te i v seriala PRIQTELI bqha pak tolkoz...to gotov sitcom!
  • #12
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Попринцип си прав, но аз съм гледал всички епизоди по доста пъти и за мен изобщо не се е изтъркало. Даже някои от последните сезони им беше най-гледания.
  • #11
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Striker ( преди 8 години )
    Бхахаха! Това е като да направиш най-доброто пиле с ориз и вместо пиле да сложиш риба...Тия не разбраха ли, че шоуто Топ Гиър = *** Кларксън и другите два ненормалника, заради които хората го гледаха!? С нетърпение чакам тяхното предаване по Амазън. А тая претоплена манджа да си я гледат само ВВС.
  • #10
    6 rate up comment 2 rate down comment
    primorack ( преди 8 години )
    Минах лимита и се обърка текста. Това, което искам да кажа е да му дадете шанс. Може и да ви хареса. Аз лично нямам търпение да видя Мат ЛеБланк как ще води.
  • #9
    9 rate up comment 5 rate down comment
    primorack ( преди 8 години )
    До долния! Първо махате ха Чарли не мога да кажа, че беше провал.С него така или иначе гледаността падаше със всяка серия. Ако беше останал сериала нямаше да стигне до 12 сезона. С Аштън сериала отбеляза най-гледания си епизод. Та да се върнем на темата. Нямало да бъде същото викате. Ами а дано! След 20++ сезона не ми казвайте, че не се е изтъркало малко. Колко от вас са следяли шоуто редовно. Това, че сте си пуснали две клипчета от цялия сезон и са ви харесали не означава, че и останалото става