IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ясни са цените на Megane и Megane GT в България

Първите доставки за нашия пазар ще бъдат факт в началото на април

Ясни са цените на Megane и Megane GT в България

Още при международното представяне на Renault Megane в края на миналата година стана ясно, че в България моделът ще има стартова цена от 29 990 лв. Сега от компанията потвърдиха тази сума, като разкриха и пълната ценова листа на модела.
Ясни са цените на Megane и Megane GT в България
Renault Megane

Стартовата сума са отнася за първото ниво на оборудване Life и бензинов двигател 1.6 със 115 к.с., куплиран с ръчна кутия с 5 степни. Въпросното оборудване включва дневни LED светлини отпред и отзад, круиз контрол с ограничител на скоростта, система за подпомагане потеглянето по наклон, предни електрически стъкла и електрически, отопляеми, ръчно сгъваеми странични огледала.

Най-достъпният дизелов модел е Energy dCi 90 също с ниво Life. Той разполага с 1,5-литров дизел с 90 к.с. и 6-степенна ръчна кутия. Цената за България е 32 990 лв.

Бензиновият двигател с турбо TCe 1,2 (130 к.с.) и по-мощният дизел със 110 к.с. могат да бъдат поръчани и с по-високото ниво на оборудване - Zen. То предлага безконтактно отключване/заключване и стартиране на автомобила, задни електрически стъкла и кожен волан.

Дизелът със 130 к.с. е достъпен само за ниво Intens, което разполага с технологията Multi-Sense, аудио-навигационната система със 7'' сензорен дисплей R-Link 2.0, сензори за дъжд и светлина, заден парктроник, автоматична паркинг спирачка, двузонов автоматичен климатик и 16'' алуминиеви джанти Silverline.
Ясни са цените на Megane и Megane GT в България
Renault Megane GT

Голямата новост в семейството на Megane - версията GT, има начална цена 46 990 лв. за бензиновата модификация и 51 990 лв. за дизеловата. И двете използват двигател с 1,6 литра, като първата предлага 205 к.с., а втората - 165 к.с.

При тези два модела оборудването е GT, като включва уникални екстериор и интериор, системата с четири завиващи колела 4Control и всички предлагани за модела екстри - LED светлини, Multi-Sense, R-Link 2.0, 17'' алуминиеви джанти Decaro, амбиентно осветление и много други.

Поръчките за нашия пазар са вече отворени, като първите доставки към клиенти ще бъдат факт през април, става ясно от информацията на българското представителство на марката.

Нашият тест на Megane и Megane GT вижте ТУК

Снимки: Automedia.bg

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    "Най-големия проблем ще бъде обезценяването, особено за топ версиите. За 4г. 40% сигурно. "Принципно на 3-тата година е вече на 50%. Ако това на 4-тата е 40% ще е направо страхотно, но аз се обзалагам, че няма начин това да стане ;)
  • #10
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Птицевъд ( преди 8 години )
    Брях! Над 30 бона за неква саблезъба кокошка, маде ин рено? Ъпсурд!!
  • #9
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    след една година ще се продава за 19 хилки топ версията
  • #8
    10 rate up comment 3 rate down comment
    М еги ( преди 8 години )
    Преди да пишете и сравнявате се поинтересувайте от предлаганите модели на разглежданите в коментарите Ви и тогава се изказвайте.Сравнявайте и технологии,новости,а не на стари лаври и предубеждения за обезценяване.Заради това сме на този хал,защото знаем само да критикуваме,пък си не виждаме г..а о...н, иначе сме големи.Недейте с лошо нека всеки си купува това което харесва и да му се радва дълго време.
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Върл Левскар ( преди 8 години )
    4control - 4 управляеми , не задвижващи !Сори !
  • #6
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Най-големия проблем ще бъде обезценяването, особено за топ версиите. За 4г. 40% сигурно.
  • #5
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Да за Мазда 3! ( преди 8 години )
    Мазда си е японската Алфа и няма как да предпочета французите, които нямат и качествен автомат. Все пак добър дизайн и добро връщане на пазара в този сегмент. Бяха изостанали бая.
  • #4
    7 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За тия пари можеш да си купиш Мазда 3. Трябва да си луд, или глупав, че да предпочетеш този Меган.
  • #3
    3 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Въх, тези задминаха всички по цени. 30к лв за Меган!!!
  • #2
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Цените са като на вяка друга колав С-сегмента, жалко някога Меган беше най-евтината, двигателите на Нисан и новото шаси определено надуха цените. Дано си заслужава.