IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche Panamera ще се предлага и като комби

Модификацията представлява продължение на концептуален модел от 2012 г.

Porsche Panamera ще се предлага и като комби

Porsche ще предложи още една версия на новото поколение на Panamera. Това е комби, чиито тестове са на финалната си права, съобщава Motor1, което публикува снимки на прототип на модела.
Новото Porsche Panamera ще се предлага и като комби
По-практичната модификация се тества едновременно със стандартния фастбек. Нейната поява не е изненадваща, защото още през 2012 г. Porsche показа концептуалното комби Panamera Sports Tourismo, чието излизане в сериен вариант бе въпрос на време.

Главните разлики между комбито и стандартния модел са в по-дългия и плосък покрив, както и в задната част. Салонът ще бъде осезаемо по-просторен, а багажникът ще предлага значителен обем, сочи информацията.

Технически двете машини обаче ще бъдат идентични – в основата им ще бъде платформата MSB, благодарение на която ще бъде свалено част от теглото на автомобила. Задвижването на бъдещата Panamera е поверено на напълно нова гама V6 и V8 двигатели.

Предвижда се и излизането на хибридна версия – Panamera S E-Hybrid, в чийто задвижващ агрегат влизат бензинов V6 двигател, електромотор и комплект литиево-йонни батерии. Само на електричество тази модификация ще може да изминава около 38 км.
Новото Porsche Panamera ще се предлага и като комби
Премиерата на фастбека Panamera ще се състои по време на автосалона в Женева в началото на март. Очакванията са комбито да дебютира малко по-късно.

Снимки: Motor1

Тагове: porsche panamera
0 от 500
  • #5
    13 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хората са казали, че щом има балъци ще има и тарикати. За случая тарикатите продават аЛуди, т.е. Шкода с различни ламарини на балъците, които се кефят, че имат на предния капак емблемата на Порше. После защо Порше печелили най-много от продаден автомобил. Ами ето защо. Продават ти ширпотреба в лъскава опаковка за много пари. Ето от къде идват 18 000 евро печалба на продадено Троше. Ако балъците изчезнат, то подобни марки на момента ще фалират.
  • #4
    21 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На втората снимка в много приятен момент са го хванали Трошето. Виждате ли го как му пуши ауспуха. Явно още не са му сложили софтуера...
  • #3
    15 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Те японците направо закриват ,или се обединяват с пропаднали производители..справка Нисан/Лексъс-Рено..премиум кашони.
  • #2
    27 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На мен то и сега ми прилича на комби.
  • #1
    47 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Айде тая годуна комби, догодина баничарка. Тия ВАГ разказаха играта на Порше