IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi добави мощност на RS Q3

Версията performance развива 367 к.с.

Audi добави мощност на RS Q3

Компанията Audi представи специална версия на „напомпания” кросовър RS Q3, която се казва performance.
Audi добави мощност на RS Q3
При нея мощността на 2,5-литровия турбомотор е увеличена от 340 на 367 к.с. По този показател автомобилът се изравнява с Audi RS3, който до обновяването на Mercedes-Benz A45 AMG носеше титлата „най-мощен хот-хеч на планетата”.
Audi добави мощност на RS Q3
На външен вид версията performance се отличава по алуминиевите елементи по каросерията, които при стандартното RS Q3 са хромирани. Освен това кросовърът е получил 20-цолови джанти и специален цвят Ascari, който е достъпен единствено за тази модификация.
Audi добави мощност на RS Q3
Двигателят се съчетава със 7-степенна роботизирана трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,4 секунди, което е с 0,4 секунди по-бързо от обичайното RS Q3. Освен това ограничителят на скоростта е преместен от 250 на 270 км/ч.
Audi добави мощност на RS Q3
Премиерата на Audi RS Q3 performance ще се състои на автосалона в Женева в началото на март. В Германия вече се приемат поръчки за автомобила, като цените стартират от 61 000 евро – с 6000 евро повече от стандартния модел.

Снимки: Audi

Тагове: audi rs q3
0 от 500
  • #5
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Anon ( преди 8 години )
    Той дошето се комплексира че едвам крета по пътищата и по баирите слиза да бута.Току мине некое омразно VAG-че и му опраши стъклото и о ужас Шкодичката пери с 190 ..хаха..почва да се чеша.."Аз къв кашон карам,едвам 160.." хаха
  • #4
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    М/у другото вижте в Алуди форума как смешниците карат колите на жените си(най-често френски и или италиански) понеже Алудито пак е в сервиза понеже нали било някаква невероятна машина и си искало поддръжка.В същото време говорят с пренебрежение за другите коли ама карат тях повече от навесите с четири нули на капака.Няма такива смешници :-)
  • #3
    15 rate up comment 13 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Караш си дръжки, Алудито не излиза от сервиза, не се прави.Цял свят ги разбра що за некадърници са СОЦваген и как слагад едни и същи мотори на Шкода и Алуди само ти не го разбра и ми се присмиваше като ти го казвах още преди 4-5 години.
  • #2
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Anon ( преди 8 години )
    Нека плюенето започне Сега!, дошето се не е събудил,ама вече се чуди като кой да влезе.Да залагаме..днес ще е RRE S3,на латиница..ама има лепенка VTEC на кол-улото.. тва дава още 5 санта в..ХХХ-а на дошето..
  • #1
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Красавец руснаците от DragtimesInfo.com правят тест драйв и там отнесе дори Macan Turbo който един клас по горе и е образец в този клас...