IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Седан за 1 млн. евро се разходи из Париж

От Aston Martin Lagonda Taraf са произведени 200 бройки

Седан за 1 млн. евро се разходи из Париж

Моделът Aston Martin Lagonda бе представен през август миналата година, като малко след премиерата бяха обявени и цените на този ексклузивен автомобил. Те стартират 925 000 евро, като от луксозното возило ще бъдат произведени едва 200 бройки.
Седан за 1 млн. евро се разходи из Париж
До този момент машината бе показана само на официални снимки, след като се появи пред публика на няколко изложения в страни от Близкия Изток. Най-после един от първите продадени екземпляри бе видян на живо по улиците на Париж, съобщава Auto Gespot.

Луксозният седан е изграден на платформата VH, като е оборудван с бензинов V12 двигател с обем 6,0 литра. Мощността на агрегата е 550 к.с., като той работи в комбинация с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5 секунди и развиване на максимална скорост от 320 км/ч.
Седан за 1 млн. евро се разходи из Париж
Една от главните отличителни черти на лимузината е нейната дължина, която превишава 5 метра. Автомобилът е създаден за пазарите на държавите от Близкия Изток, но първите бройки от него вече са продадени в Европа, допълва изданието.

Снимки: Auto Gespot

Тагове: aston martin lagonda
0 от 500