IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW обнови цялата си гама

Повечето модели на баварците ще получат нови мотори и допълнителни опции

BMW обнови цялата си гама

Компанията BMW разкри подробности за същественото обновяване на моделната си гама, което ще се проведе през пролетта на тази година. Повечето модели на баварците ще получат нови мотори и допълнителни опции.
BMW обнови цялата си гама
В семейството на BMW 4-Series ще се появи модификация 440i. Както и 340i, с което дели една платформа, и тя ще получи 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра и мощност 326 к.с.

Двигателят се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия или 8-степенен автомат, а като опция се предлага системата xDrive. Купето ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5 секунди, което е с 0,2 секунди от версията 435i, разчитаща на 306 к.с.

Седанът и комбито BMW 3-Series вече ще се предлагат и във версия 325d с 2,0-литров турбодизел с 224 к.с. Седанът ще ускорявя от 0 до 100 км/ч за 6,1 секунди, а комбито за 6,3 секунди.

Флагманът на 3-а и 4-а серия – спортното BMW M4 GTS, ще бъде оборудвано с джанти, направени от смес от въглеродни нишки и алуминий. Те са с около 7 кг. по-леки от досегашните алуминиеви джанти, предлагани за автомобила.

При BMW 2-Series Gran Tourer и 7-Series вече се предлагат повече модификации със задвижване на четирите колела. Освен това всички варианти на „седмицата” са получили системата за дистанционно паркиране.

Кабриолетите 2-Series, 4-Series и M4 са оборудвани с допълнителния пакет Open Air, който добавя комфорт при пътуване със свален покрив. Новостите при 6-Series, както и при кросовърите X3, X4, X5 и X6 пък засягат базовото оборудване, което е разширено значително. Как точно, ще стане ясно през април.

Снимка: BMW

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Пишете си глупостите за задното предаване колкото си искате.Единствено много трудно се кара БМВ Е36. Но и с него съм се справял, макар и с 10 км/ч и пак не ми е стояло в гаража. А това, че вие сте некадърни шофьори и не само - това, че в нашата прекрасна България няма държава, а само население не прави шофьорите на БМВ лоши такива!Всеки според възможностите си! Аз Мерцедеса сега си го карам на леда и няма проблем. Проблем имам само при сериозните наклони и ги избягвам.
  • #9
    2 rate up comment 2 rate down comment
    b.b. ( преди 8 години )
    Теб като те е страх от снега дори 8х8 да ти дадат, пак в гаража ще го държиш, но не преписвай твоите страхове на другите! За "недвижещи" се коли доста често се срещат по улиците в това снежно време. А ако се движеха според теб какво ли чудо щеше да е!? ;)
  • #8
    10 rate up comment 4 rate down comment
    ... ( преди 8 години )
    Спят бръмбарите в главата ти!
  • #7
    9 rate up comment 12 rate down comment
    е да! ( преди 8 години )
    "задните" баварци, дето орат крайпътните канавки в момента спят зимен сън заедно със собствениците си!))))))
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    супер е ( преди 8 години )
    Това на снимката е 4х4...яко орат и четирите гуми,чак на страничните прозорци хвърлят.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 8 години )
    Лека поправка ако ми позволиш :) най-търсения автомобил е 3та серия на БМВ (в mobile.de)
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    До: ХехеНаправо са фалирали братче, затова в mobile.de бмв е най-търсения автомобил.
  • #3
    2 rate up comment 17 rate down comment
    Xexe ( преди 8 години )
    Posledni napuni da se zadurjat nad vodata.Amin!
  • #2
    2 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всичките са мотори на Toyota.
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На газ върви ли? След 15тина години си я купувам.