IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar пусна лимитирана серия F-TYPE

Версията British Design ще се предлага като купе и кабриолет

Jaguar пусна лимитирана серия F-TYPE

Jaguar представи нова модификация на модела си F-TYPE, която ще се предлага в лимитирана серия. На външен вид тя може лесно да бъде различена, тъй като цветовата палитра на автомобилите от нея е вдъхновена от цветовете на британския флаг.
Jaguar пусна лимитирана серия F-TYPE
Модификацията ще се предлага и с уникални 20-цолови джанти Cyclone, достъпни в специален цвят - Satin Dark Grey. Те вървят в комбинация с гуми с размери 255/35/R20 отпред и 295/30/R20 отзад.

За версията British Design се предлага кожен салон, както и две специални инфотейнмънт системи на Jaguar – InControl Touch & InControl Touch Plus. Те са разработени съвместно от компанията и британската марка Meridian, като поддържат множество приложения и осигуряват отлична свързаност по време на шофиране, сочи информацията.

Новата версия на F-TYPE ще се предлага както като купе, така и като кабриолет. И двата варианта са оборудвани с 3,0-литров V6 Supercharged двигател, развиващ мощност от 380 к.с. и 460 Нм въртящ момент.

Снимки: Jaguar

Тагове: jaguar f-type
0 от 500