IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американци избраха най-лошите автомобили

Първенец за 2015 г. е всъдеходът Jeep Wrangler

Американци избраха най-лошите автомобили

Изданието Consumer Reports избра най-лошите автомобили в САЩ за 2015 г. Журналисти от списанието са оценявали само моделите, които са успели да тестват през изминалата година, като балът им е образуван по следните показатели – шумоизолация, комфорт на окачването, икономия на гориво, управляемост и др.
Американци избраха най-лошите автомобили
На първо място е Jeep Wrangler Unlimited, който е събрал едва 20 т. от общо 100 възможни. Според Consumers Reports ежедневното пътуване и шофиране на този автомобил е наказание. Основните проблеми на всъдехода са лошата управляемост и високият разход на гориво.
Американци избраха най-лошите автомобили
Следващият в списъка е Mitsubishi Mirage, който събира 29 т. Този модел привлича клиентите си с ниските цена и разход на гориво, но в същото време двигателят му демонстрира сериозни вибрации. Освен това колата е с лоша управляемост и разочароваща динамика.
Американци избраха най-лошите автомобили
На трето място е друг модел на Mitsubishi – i-MiEV, който има 35 т. Японският електромобил разочарова американците със скромния си пробег, дългото време за презареждане на акумулаторите – 6 часа, както и с остарелия си интериор.
Американци избраха най-лошите автомобили
Една стъпка по надолу се разполага Scion tC с резултат 44 т. От изданието признават атрактивния външен вид на модела, но същевременно го критикуват заради неговото твърдо окачване, трудно управление и слабата му динамика.
Американци избраха най-лошите автомобили
В първата петица място е намерила и Toyota Yaris, която събира 47 т. Минусите на този автомобил са скромната динамика, лошата щумоизолация и неудобната седалка на водача.

Снимки: производителите
 

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Искам от любителите на Тоьота да се качат в една дървена Корола и в един Пасат. Един и същи клас са. Вземете базисните версии и на двете коли и после коментирайте. Който е свикнал на каруци ще се радва на Тоьота. Всеки си гледа от камбанарията все пак.
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Те па американците от кога имат критерии за коли. Аз по-скапани коли не бях виждал в никоя друга развита държвата. Автопаркът в САЩ е плачевен, но за сметка на това съдят VW за вредните емисии докато си водят големите дир***ци на 6 литрови камиони.
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мале, американците да обявят една кола за лоша - какво трябва да е това!
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Мда, TDI и на -15С пали дори без свещиПреди години на -22С раздавах ток на почти всички съседи, дори с бензинови колиВервай си!
  • #15
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Или сам си се "прецЪкал" с този стар Сивик,с двигател на още по-стара Астра. Дизелчето ти май не пали зимата и до първо пръскане на черешите ще си "цъкаш" тука!Да не карам модерен екологичен хибрид понеже нямам възможност, не че не искам.Иначе дизелчето на ISUZU пали от раз още повече, че температурите все още са смешни -2до -6 са си едно нищо, но и на -17 пак пали от раз.(Това не е СОЦваген все пак)
  • #14
    12 rate up comment 1 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 8 години )
    не може да се сравнява мерцедес с тойота-това е.Мерцедесът си е премиум, а тойотата си е практична кола със средно ниво.Важното е да вози добре и да не дава проблеми-поне за мен е така.Да живеят мерцедесите,за да си имаме мечта!Наздраве!
  • #13
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Имам МЛ 2007г. Взех го като беше 4г. Прекрасна кола. Един приятел фен на новото и японското си взе Тойота Рав от шоурума. Та хвали се плю по немската каска и така. Пробвам равка-та ми то друса, вибрира и шуми доста. Вози кофти а над 120 си е бая шумна. Казвам му аз смях немски каски и т.н. Преди това пича караше Хонда шатъл. Та един ден ще ходим до Белград и айде с МЛ-а че по голям, жена му още веднага вика ей как вози, и не се усеща скороста някак. Оня мяка фъфли и призна че Мерцедеса е по добъ
  • #12
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Къде е изненадата!? ( преди 8 години )
    Всички знаят,че ФСА и Тойота правят най-скапаните автомобили. Особено ФСА-от десет години са на дъното във всички класации за качество.
  • #11
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Доше,Доше ( преди 8 години )
    "Цъкнали" са те и теб някъде! Или сам си се "прецЪкал" с този стар Сивик,с двигател на още по-стара Астра. Дизелчето ти май не пали зимата и до първо пръскане на черешите ще си "цъкаш" тука!
  • #10
    14 rate up comment 7 rate down comment
    До Space Star ( преди 8 години )
    Ами ето ти " нормални" коли:Volvo V50,S40,V70,Audi A4,A6,Q5,Q3,Bmw3,5,X1,X3,Mercedes C-klase,Passat,Opel Insignia,Opel Zafira,FordFokus,Ford Mondeo,VW Golf,Touran,Tiguan,Peugeot 308,408,508,Renault Megane,Laguna,Citroen 4,5,Skoda Octavia,Superb,Yeti и така още 50-тина. Ако преценката ти за авт. е на базата на Space Star и Yaris определено е непълна/меко казано/