IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Chevrolet Niva се появи в интернет

Второто поколение на всъдехода разчита на мотор Peugeot

Новият Chevrolet Niva се появи в интернет

Първи снимки на серийната версия на новия Chevrolet Niva се появиха в интернет. Производството на второто поколение на всъдехода трябваше да стартира до края на тази година, но бе отложено.
Новият Chevrolet Niva се появи в интернет
От снимките става ясно, че на външен вид кросовърът няма да се различава особено от концептуалния модел, показан на автосалона в Москва през лятото на 2014 г. Технически всъдеходът също няма да бъде променян, като ще запази 1,8-литровия атмосферен мотор със 135 к.с., работещ в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия.

Серийният кросовър ще бъде с надлъжно разположение на двигателя, постоянно задвижване на четирите колела и блокировка на диференциала.
Новият Chevrolet Niva се появи в интернет
От съвместното предприятие GM-АвтоВАЗ, в чийто завод в Толиати ще се произвежда моделът, съобщават, че всички пречки пред проекта са преодолени. Те бяха най-вече във финансирането. Все още обаче не е ясно кога ще стартира серийното производство на машината.

Снимки: Motor
 

Тагове: chevrolet niva
0 от 500