IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Интериорът на напълно новия Mercedes-Benz E-Class

Премиерата на седана ще се състои след месец

Интериорът на напълно новия Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz разкри официално интериора на новото поколение E-Class, чиято световна премиера е насрочена за месец януари 2016 г.
Интериорът на напълно новия Mercedes-Benz E-Class
От първите официални снимки става ясно, че салонът на E-Class е до голяма степен заимстван от по-големия и скъп модел S-Class. Използвана е същата схема с два големи дисплея. Единият заменя уредите на арматурното табло, а другият, разположен на централната конзола, отговаря за инфо-развлекателната система на автомобила.

Сходно при E-Class и S-Class е също така разположението на вентилационните отвори, както и на бутоните за управление на седалките. Основните разлики са в долната част на конзолата, която при новия седан демонстрира различна подредба на бутоните.

Представеният на снимките модел разполага с тапицирано с кожа табло и елементи от натурално дърво. При различните версии на оборудване ще се предлагат различни волан, дисплеи и тапицерии, част от които могат да бъдат видени в галерията от снимки.
Интериорът на напълно новия Mercedes-Benz E-Class
Към момента липсва подробна информация на Mercedes-Benz E-Class, но се очаква моделът да получи система NFC, чрез която собственикът ще може да използва своя смартфон като ключ за достъп до колата. Подобно на новата BMW 7-Series, мобилното устройство ще може да се използва и като дистанционно управление за паркиране на автомобила.

Всички подробности за седана ще бъдат разкрити по време на автомобилното изложение в Детройт през януари. Стартът на продажбите е насрочен за април 2016 година, когато се очаква да видим и версията комби.

Подробности за платформата и двигателите на новия Mercedes-Benz E-Class вижте ТУК

Тагове: mercedes-benz e-class
0 от 500
  • #41
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Напълно споделям мнението на този под мен. САмо ще вметна че седмицата никога не е била конглокент на Ес класата. БМВ доминират при 3-та серия, където тотално смачкват конглокентите. Петицата със сигурност изглежда много по-добре от Е-класата ФАКТ! Новата Е-класа като и гледам интериора, който си е ЕС-клас със сигурност ще е по-добра поне в интериорно отношение от 5-та серия и А6. Между другото дизайна на А6 в момента най-много ми харесва, а в интериорите петицата е най-хубава.
  • #40
    4 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 8 години )
    Умалена еСка :) Супер е !! аз мисля че Мерц в момента са номер1 премиум :)новото поколение и дизайнерски език на Мерц са страхотни нищо общо със предната дървена генерация на Е клас...същото се отнася и за Це клас...БРАВО! По принцип винаги съм симпатизирал на БМВ марката е лидер и еталон в интериорният дизайн, ноо последните им модели сякаш нещо са зациклили. Новата 7ца за мен си е жив провал от дизайнерска гледна точка....ноо за сметка на това пък Мерц са в тотален възход и с това темпо съм напълно убеден че ще отнесът БМВ много бързо. И ще си върнат една отдаавна позабравена титла на премиум марка Номер1 :))
  • #39
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Този интериор, който си дал не съществува. Това е рисунка на концепт, който серийно няма да има нищо общо. Когато плюеш интериор и не можеш да посочиш по добър няма смисъл да даваш някакви несъществуващи интериори, като по-добри. Все едно да ти дам снимка на джедай от филма Междузвездни войни и да ти напиша, че този скачал по високо от шампиона по висок скок. Демек имало и по-добри скачачи от него. Тъпо, тъпо.
  • #38
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    http://powerautorax12.wpengine.netdna-cdn.com/image/2014/12/2012-lexus-lf-lc-16_1600x0w.jpgТози интериор не е ли от спортен автомобил?Тази Е-класа да ти прилича на super-sport car? Хайде малко по-сериозно!Е-класата е най-балансирана и ми харесва! И като знам, че ще дойде и с редови мотор и... СУПЕР!Хайде, стига глупости за интериора. Може би само Infiniti M вътре изглежда по-добре. Всичко друго е под.
  • #37
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И дачията не е лоша, но мерцедеса е едно ниво над нея.
  • #36
    3 rate up comment 0 rate down comment
    музиканта ( преди 8 години )
    Harman/Kardon, Mark Levinson и Bang & Olufsen са по-добри от Burmester.
  • #35
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ето ти много по-добър интериор щом искаш:http://powerautorax12.wpengine.netdna-cdn.com/image/2014/12/2012-lexus-lf-lc-16_1600x0w.jpgИ не карам Тойота между другото, а друга японска марка. Между другото, ако искаш наистина да видиш стилни интериори се загледай в тези на моделите на Лексус и Инфинити. Ако си добре с очите няма начин да не ги харесаш повече от този дървен интериор. А да и колата ми е с естествена кожа вътре, а не с изкуствена, както си мислиш.
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    fullthrottle ( преди 8 години )
    Добре е,че продължават да използват много класната аудио система Burmester.
  • #33
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Признавам си, че този интериор е по-добър от моето Сандеро.
  • #32
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Веднага бегай на офталмолог. Това не било добър салон!?!! Еми я посочи по-добър и луксозен салон от този тук в същия клас ? Ти май ако не видиш скърцаща евтина пластмаса с криви фуги, старинен километраж и емблема Трошльота не признаваш друго? Видели аборигените огледалца и веднага си дали златото на испанците в замяна на счупени огледалца и евтини дрънкулки. Та и твоята работа, видя кожен салон от изкуствена кожа и вече стана разбирач на салони.