IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AC Schnitzer с пакет за всяко BMW X6

Силов тунинг е приложен дори при X6 M

AC Schnitzer с пакет за всяко BMW X6

Специализираната в тунинговане на автомобили BMW компания AC Schnitzer представи цялостен пакет за всички версии на спортния кросовър X6. Доработката носи името Falcon и е разделена на две части - силова и оптична.
AC Schnitzer с пакет за всяко BMW X6
По отношение на промените по дизайна, AC Schnitzer са подготвили цялостен бодикит. Той се състои от редица нови аеродинамични компоненти, предназначени за праговете, броните, предния капак и спойлерите. Налични са също така уникални джанти с размер от 20 до 22 инча.

Срещу допълнително заплащане се предлага спортно окачване, което редуцира просвета с 15 мм отпред и с 20 мм отзад.

AC Schnitzer не са пропуснали и интериора на спортния кросовър, за където са подготвили алуминиеви педали, уникални стелки и специален ключодържател.
AC Schnitzer с пакет за всяко BMW X6
По отношение на силовата част на доработката, тя засяга 5 от версиите на BMW X6, включително върховата X6 M.

Моделът BMW X6 30d е настроен да генерира 309 к.с., докато в серийната си модификация разполага с 258 к.с. От 313 к.с. на 360 к.с. е увеличена мощността на версията X6 40d.

Също с 360 к.с. може да бъде снабдена бензиновата модификация X6 35i, която стандартно разполага с 306 к.с. По-мощният бензинов модел - X6 50i, пък е получил 525 к.с. вместо серийните 450 к.с.

Не е пропуснат и топ моделът X6 M, който във версията на AC Schnitzer предлага мощност от 650 к.с.
AC Schnitzer с пакет за всяко BMW X6
Изключение прави единствено върховият дизел с три турбини, поставян на версията X6 M50d. Въпросният мотор също е преминал през ателието на AC Schnitzer, като е получил мощност от 400 к.с. Вместо да го поставят на X6, тунерите са го интегрирали в коша на компактното BMW 1-Series, за което съобщихме миналата седмица.

Снимки: AC Schnitzer

 

Тагове: bmw x6 ac schnitzer
0 от 500