IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche ще глези класическите си модели

Марката отваря центрове за стари автомобили

Porsche ще глези класическите си модели

Жест към класическите си модели прави германската марка Porsche. Тя отвори първия център Porsche Classic Center, който е специализиран именно в обслужването и продажбата на такива автомобили.
Porsche ще глези класическите си модели
Снимка: Porsche

Автомобилният център е разположен в Гелдерланд, Холандия, като ще бъде последван в най-скоро време и от други. Те ще бъдат позиционирани в Австралия, Белгия, Канада и САЩ.

Продажба и сервизиране с оригинални части ще извършват и някои от наличните представителства на Porsche в света, като за целта те ще разполагат със специални шоуруми, инструменти и персонал. Така общият брой на центровете за класически модели на марката ще достигне 100 в целия свят. А изборът от предлаганите в тях оригинални части ще превишава бройката от 52 000.

"Над 70% от всички продадени до момента автомобили Porsche са все още в движение. Това ни дава основание да създаваме такива центрове", споделят германците.

Porsche предлага 24-часово обслужване за класическите си модели, но към момента услугата е налична единствено в Германия.

Неотдавна спортната марка пусна на пазара модерна аудио-навигационна система с ретро дизайн, създадена специално за версиите на 911 с въздушно охлаждане - от първия модел до поколение 993.

Тагове: porsche 911
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Външните фирми правят предимно кичории и не е умряла тунинг индустрията. Просто който иска стилен ненатрапчив тунинг и има парите си поръчва фирмена доработка с гаранция и всичко. В противен случай изглеждаш като простоват герой излязъл от смешен филм за рейсъри.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    FastDriver ( преди 8 години )
    Порше виждат колко пари има в пазара на класически коли и си искат полагащия им се дял. Защо външни фирми и търговци да печелят от техните коли. Така умря и тунинг индустрията. Производителите започнаха да предлагат пакети с допълнително оборудване(AMG, М-пакет, S-line) и за външните фирми не остана много място за доработки.
  • #4
    2 rate up comment 7 rate down comment
    до: смешкото под мен ( преди 8 години )
    Най-големия ***, който дори няма кола за 1000 лв си ти ***!Хайде, погледни постера на любимата си марка и започвай пак да мечтаеш, но този път наум, ако може!
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нали са ВАГ.Хайде давайте.Porshe за мене е най=великата марка на света и продължава да бъде.А смешковците лаят само обаче карат коли за 1000 лева.Бъдете живи и здрави ;)
  • #2
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    911-993...най красивото Porsche според мен!
  • #1
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Над 75% от всички произведени коли за 50 години от модел 911 са още в движение. Хората си ги обичат и поддържат. Никоя друга марка няма такъв висок процент. Преди време пуснаха и навигация за класическите модели. Заслужават си уважението, безпорно.