IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си

Моделът се появи без никакъв камуфлаж

Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си

Луксозното спортно купе Infiniti Q60 Coupe е напълно готово да дебютира пред публика. Това става ясно от публикуваните в редица издания снимки на автомобила без никакъв камуфлаж. Те са направени по време на заснемането на рекламно видео за модела, съобщава Auto Guide.
Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си
Очаква се премиерата на купето да се състои още на първото голямо международно изложение през 2016 г. – това в Детройт през януари. Моделът ще се появи почти веднага след това на пазарите, като ще трябва да се конкурира с BMW 4-Series, Audi A5, Lexus RC и Mercedes-Benz C-ClassCoupe.

Всъщност Infiniti Q60 Coupe представлява версия с две врати на седана Q50. Очаква се при излизането си на пазара то да се предлага с бензинов 3,0-литров туин-турбо двигател с мощност от около 400 к.с.
Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си
Ще има и по-достъпна версия, която ще разчита на 4-цилиндровия двигател с обем 2,0 литра, който е производство на Mercedes-Benz. При купето на Infiniti неговата мощност ще бъде малко над 200 к.с. Ще се предлагат също така дизел и хибрид.

Снимки: Auto Guide
 

Тагове: infiniti q60 coupe
0 от 500