IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още един уникален автомобил от България

Carbon Motors превърна PT Cruiser в пикап с две места

Още един уникален автомобил от България

България може и да не е фактор в автомобилното производство, но за сметка на това родните тунинг компании не спират да бълват интересни машини. Поредният уникален проект идва от Carbon Motors, като е базиран на Chrysler PT Cruiser.
Още един уникален автомобил от България
Снимка: Carbon Motors

Българското ателие за ексклузивни автомобили, както Carbon Motors сами се наричат, е буквално преобразило компактната ретро машина, която се появи на пазара през 2001 г. Работата засяга единствено визията, но за сметка на това промените са мащабни.

Що се отнася до външността, българските майстори са преобразили модела в пикап. Той вече има само 2 места в салона си, но пък може да се похвали с товарна платформа и значително разширени предна и задни следи.

Интериорът е изпълнен в унисон с екстериора, като е заложено на идентична цветова комбинация. Всички пластмасови детайли са тапицирани с естествена кожа. Това включва не само седалките, но таблото, колонките, корите на вратите и т.н.. Изработена е също така нова централна конзола с подходящ дизайн.

От Carbon Motors уточняват, че проектът е изпълнен според конкретно клиентско желание. Липсва обаче информация за цената на доработката, както и за задвижващата система на българския PT Cruiser Widebody.

0 от 500